Favorite

Asevi are propriul site

Despre produsele Asevi v-am mai vorbit, este brandul meu preferat cand vine vorba de produse de curatenie si in ultima perioada si produse de curatare a articolelor vestimentare. Am zis sa vin in ajutorul vostru cu cateva informatii despre lansarea noului site, iar la sfarsit gasiti si un cod de reducere pentru cumparaturile voastre.

Asa cum am mentionat mai sus, cei de la Asevi si-au lansat propriul site. Gasiti pe site o gama mare de produse: curatenie, dezinfectie, curatarea articolelor vestimentare, balsam de rufe si tot felul de solutii pentru casa. Mai gasiti si diverse pachete cu mai multe produse, foarte accesibile ca pret.

Am primit si eu un pachet cu cateva produse mult indragite de mine din partea lor. De cand am facut cunostinta cu acest brand, caut mereu produsele lor in magazine. Am incercat pana la momentul de fata o multime de produse si vreau sa va zic ca niciunul nu m-a dezamagit pana acum. Produsele pentru curatenie sunt foarte eficiente, cele pentru curatarea articolelor vestimentare miros tare bine, iar toate solutiile dezinfectante au fost de mare ajutor pentru mine in aceasta perioada.

Dar pentru ca stiu ca sunteti curiosi, am facut un top produse preferate:

  • Solutia multifunctionala Asevi e preferata mea cand vine vorba de sters oglinzi, geamuri si suprafete din casa. Produsul are o aroma foarte placuta, curata eficient si aroma se mentine o perioada pe suprafete dupa ce au fost curatate. Imi place si ambalajul, pulverizatorul este foarte bun pentru dozarea produsului si cantitatea de 1280 ml imi ajunge o perioada lunga de timp. Gasiti produsul aici la pretul de 13,35 lei.
  • Solutiile dezinfectante Asevi sunt de mare ajutor pentru mine in aceasta perioada. Le folosesc pe cele mai utilizate suprafete: manere, clante, usi, intrerupatoare, etc. Imi place sa stiu ca am dezinfectat tot si ca tot ce folosesc e safe. Gasiti produsul aici, la pretul de 17,67 lei.
  • Detergentul de rufe Asevi Max Actif– spala si curata rufele eficient si miroase tare bine. Detergentul are o formula concentrata, testata dermatologic care scoate petele si elimina mirosurile neplacute. Se poate folosi pentru orice tesatura, atat albe, cat si colorate. Gasiti detergentul aici, la pretul de 32,72 lei.
  • Detergent Pardoseli Asevi– cu o formula concentrata, curata bine pardoselile. Produsele pentru pardoseli vin in mai multe arome. Il gasiti aici, la pretul de 13,35 lei.

Recomand cu mare drag sa incercati produsele lor, sunt eficiente si gasiti o gama mare si variata de produse.

Eu chiar ma bucur mult ca cei de la Asevi si-au lansat propriul site, e mult mai usor de gasit toate produsele online decat cautarile in diverse magazine fizice.

Nu am uitat nici de codul de reducere de -15% pe care il puteti folosi la cumparaturile voastre, folosind la sfarsitul comenzii codul: SILAGHIDENISA.

Voi ati incercat produsele Asevi? Cum vi se par? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

34 thoughts on “Asevi are propriul site

  1. Am detergentul pentru pardoseli și deja sunt convinsa ca va rămâne mult timp preferatul. Vreau și soluția pentru pete, de asemenea as încerca detergenți și balsam de rufe, am impresia ca voi fi mulțumită și ca mirosul se va păstra asa cum îmi doresc. Mulțumesc pentru codul de reducere!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.