Reviews

Review: Atoderm Intensive Gel-crema

Un produs destul de nou lansat pe piata, Atoderm Intensive gel-crema de la Bioderma este ideal pentru un ten cu tendinta atopica si are proprietati calmante. Pentru ca mie personal mi s-a parut un produs foarte interesant, m-am gandit sa va povestesc si voua putin despre el.

Bioderma m-a surprins intotdeauna cu produsele lor ideale pentru tenul sensibil, uscat, cu tendinta atopica si de asemenea pentru faptul ca pun mare pret pe calitatea produselor. Recunosc ca intotdeauna cand vine vorba despre probleme ale pielii apelez la produsele lor: geluri de dus pentru piele atopica, lotiune de corp, apa micelara pentru ten sensibil, crema pentru tenul uscat.

Astazi, vreau sa va vorbesc putin despre cea mai noua lansare Bioderma si anume gelul-crema intensiv Atoderm care promite calmarea pielii iritate, mancarimii si hidratare pe o lunga durata de timp.

Gelul-crema intensiv Atoderm are urmatoarele proprietati: datorita vitaminei PP, restaureaza productia de lipide si intareste bariera cutanata a pielii in mod durabil.

Formulat pe baza unui derivat de Enoxolona, calmeaza senzatia de mancarime si pruritul. Complexul brevetat Skin Barrier Therapy limiteaza adeziunea si proliferarea Stafilococului auriu, factor ce agraveaza uscaciunea.

Se absoarbe rapid in piele si permite imbracarea imediata dupa aplicare. Produsul are o toleranta foarte buna. Textura non-lipicioasa si non-grasa.

Produsul poate fi folosit si pe ten si pe corp. Hraneste pielea, o calmeaza si hidrateaza pe termen lung.

Utilizare: aplicati o data sau de doua ori pe zi, pe pielea curatata in prealabil. Se poate folosi zilnic ca un tratament.

Ambalajul e cel clasic, produsul are 75 ml si il gasiti la un pret aproximativ de 30 lei.

Voi ati incercat acest produs? Cum vi se pare? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

28 thoughts on “Review: Atoderm Intensive Gel-crema

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.