Noutati si lansari de produse

Garnier Skin Naturals vine cu premii Pure Coolness

Zilele trecuta v-am aratat cateva produse pentru ingrijirea tenului de la Garnier din gama Skin Naturals, produse destul de cunoscute si apreciate. Am primit un colet cool si odata cu aceste produse, gasiti valabila pana in 30 septembrie si o campanie.

Campania Garnier despre care vreau sa va vorbesc, cu hashtagurile #adioSkindrama si #adioFashiondrama, se desfasoara luna aceasta pana pe 30 septembrie si presupune achizitionarea a doua produse Garnier Skin Naturals, dintre care unul sa fie gelul de curatare Garnier Pure Active 3in1 Charcoal. Bonul se va inscrie aici, iar prin tragere la sorti, puteti castiga premii personalizate din colectia Pure Coolness: 39 de jachete din denim, 11 hanorace si 8 rucsacuri pictate manual de artistul roman Ciprian Calbeaza (IG: @cipiart), 550 de jurnale skincare si 5 trotinete electrice la nivel national.

Gama Garnier Pure Active este recomandata unui ten gras, mixt cu imperfectiuni si exista mai multe produse din aceasta gama despre care vreau sa va vorbesc in continuare.

  • Apa micelara Garnier Pure Active– un produs de curatare rapid si eficient. Indeparteaza machiajul, curata si elimina imperfectiunile, in timp ce purifica tenul mixt cu tendinta de ingrasare. Formula sa este imbogatita cu micele si agenti de purificare. Avand o toleranta buna este potrivita oricarui tip de piele, inclusiv sensibila. Nu contine parfum.
  • Gelul de curatare Garnier Pure Active Purifying Cleansing Gel– cu extract de eucalipt, zinc si acid salicilic, gelul bland, curata tenul si indeparteaza excesul de sebum. Se poate folosi zilnic, insistand pe zona fruntii, nasului si barbiei (zonele mai incarcate).
  • Garnier Pure Active 3in1 Clay– un produs 3 in 1, gel de curatare, exfoliant si masca, curata in profunzime, exfoliaza delicat pielea si ajuta la curatarea porilor incarcati. Se poate folosi zilnic ca gel de curatare si ca exfoliant si de 2-3 ori pe saptamana ca masca. Daca folositi produsul ca o masca lasati sa actioneze aprox 5 minute si indepartati cu apa calduta.
  • Garnier Pure Active 3in1 Charcoal– un alt produs 3in1 cu carbune, curata eficient pielea, iar aplicat ca o masca ajuta la curatarea porilor si punctelor negre. E unul dintre produsele mele preferate din aceasta gama.
  • Garnier Pure Active Peel Off Mask– formula imbogatita cu carbune si acid salicilic, elimina impuritatile si excesul de sebum si ajuta la indepartarea punctelor negre din zona nasului. Este important sa aplicati un strat generos, il lasati sa actioneze 20-30 min, iar cand produsul e complet uscat se va indeparta usor.
  • Garnier Pure Active Black Tissue Mask– cu extract de ceai verde, carbune, acid hialuronic si LHA, matifiaza tenul si il hidrateaza. Masca are forma de servetel, se aplica foarte usor, este imbibata in ser. Se lasa sa actioneze aprox 15 minute, dupa care se indeparteaza si se maseaza serul ramas.

Toate produsele Garnier Skin Naturals se gasesc in magazine, atat online, cat si offline in supermarketuri la raionul de beauty si au preturi accesibile.

Sunt curioasa daca voi ati incercat aceste produse si cum vi se par, asa ca astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Nu uitati de campania activa pana in 30 septembrie. Puteti catiga multe premii cool.

Kisses

38 thoughts on “Garnier Skin Naturals vine cu premii Pure Coolness

  1. Îmi plac produsele de la Garnier și chiar am primit de curând, de ziua mea un set de creme.
    Mi-ar plăcea să le încerc și pe cele recomandate de tine, le am în vedere la cumpărăturile viitoare.

    Liked by 1 person

  2. Nu am incercat gama acesta pentru ca nu e potrivita tenului meu, insa sunt fan constant al micelarei roz 😍
    Ce premii faine sunt in campania asta 😍

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.