Noutati si lansari de produse

Arome noi de toamna cu BOO-tiful set de la Farmasi

Am primit recent un pachetel aromat cu noile produse de toamna de la Farmasi. Pentru ca aromele sunt absolut delicioase, m-am gandit sa va vorbesc si voua putin despre ele in cele ce urmeaza.

Gama se numeste BOO-tiful si contine sase produse destinate ingrijirii pielii. Aromele folosite pentru aceasta gama sunt evident arome specifice toamnei si anume dovleac si scortisoara. Miros minunat!

Farmasi m-a cucerit de ceva timp cu produsele lor, am avut ocazia sa incerc pana acum atat produse de machiaj, cat si produse de ingrijire si rasfat si toate mi-au placut. Un alt mare plus este faptul ca produsele lor sunt accesibile si lanseaza foarte des colectii noi.

Gama de toamna BOO-tiful:

Gelul de dus Farmasi Pumpkin & Cinnamon– tine monstrii de Halloween la distanta cu mirosul dulce de dovleac si scortisoara. Spuma matasoasa ingrijeste pielea, iar mirosul te va cuceri pe loc.

Lotiunea de corp Farmasi Pumpkin & Cinnamon– hidrateaza pielea, o invaluie intr-o aroma placuta de dovleac si scortisoara si lasa pielea fina la atingere. Se absoarbe usor si poate fi folosita zilnic.

Spray de corp Farmasi Pumpkin & Cinnamon– aroma de toamna, persistenta de dovleac cald si inghetata. Se aplica pe pielea curata, oriunde si oricand.

Scrubul de corp Farmasi Pumpkin & Cinnamon– exfoliant de corp bland, indeparteaza pielea uscata de pe corp si o lasa fina si matasoasa.

Crema de maini Farmasi Pumkin & Cinnamon– in varianta mini, de poseta, hidrateaza mainile, le lasa catifelate si matasoase

Tot setul vine in ambalaj foarte colorat, specific toamnei si Halloween-ului, in nuante de portocaliu, maroniu si cu dovleci specifici aromei. Pana si cutia cu care vine setul e frumoasa tare.

Gasiti produsele Farmasi la reprezentanti. Mai multe detalii gasiti aici.

Sunt curioasa ce parere aveti despre aroma asta de dovleac si scortisoara si daca ati fi curioase sa incercati produsele din aceasta gama, asa ca nu ezitati sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

34 thoughts on “Arome noi de toamna cu BOO-tiful set de la Farmasi

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.