Favorite

Reduceri de Black Friday pe Notino

Luna noiembrie e dedicata cumparaturilor de Black Friday. Notino continua a treia saptamana de Black Friday cu o reducere de -25% la top branduri, folosind codul black25 la finalizarea comenzilor. M-am gandit ca e momentul sa va recomand cateva produse pentru ingrijirea parului cu ocazia aceasta.

In trecut nu acordam o importanta mare ingrijirii parului dar cu trecerea timpului mi-am dat seama ca e necesar sa avem grija de parul nostru daca ne dorim un par sanatos si plin de vitalitate. Pentru ca reducerile de Black Friday continua la Notino, am aruncat un ochi pe site si am gasit o multime de produse faine la preturi accesibile.

Folosesc gama Elseve Dream Long de mai bine de trei luni si am vazut rezultate fantastice pe parul meu. In primul rand, sunt foarte multumita ca aceasta gama nu imi provoaca matreata, samponul imi curata parul eficient, balsamul imi lasa parul catifelat si usor de descurcat, iar celelalte produse din gama completeaza setul. Am gasit un set cu aceste produse pe Notino la un pret super bun de 56RON si contine trei produse: samponul, balsamul si crema pentru parul deteriorat. Recomand aceasta gama pentru parul deteriorat, lipsit de vitalitate, varfuri despicate, dar si pentru un par normal, iar varianta la set e o idee draguta de cadou.

Al doilea produs care pe mine m-a ajutat extrem de mult in ultima perioada este serul impotriva subtierii si caderii parului Kerastase Specifique Stimuliste. V-am povestit pe instagram de problema mea cu caderea parului care s-a accentuat de cand cu aceasta pandemie. Am vazut o ameliorare semnificativa de cand folosesc acest ser. Mie mi l-a recomandat hair stilistul la care merg si am zis ca nu strica sa ii dau o sansa avand in vedere ca am incercat si alte produse care nu m-au ajutat cu aceasta problema. Nu regret ca l-am incercat pentru ca rezultatele nu au intarziat sa apara dupa primele folosiri. Nu va pot spune ca parul meu nu mai cade, dar s-a ameliorat semnificativ, acum cade in limite normale. Va recomand sa incercati produsul, mai ales daca va confruntati cu aceeasi problema ca mine.

V-as recomanda o multime de alte produse dar va las pe voi sa descoperiti brandurile si produsele care beneficiaza de -25% reducere pana in data de 29 noiembrie. Merita sa aruncati o privire pe site si sa profitati de aceasta reducere de Black Friday.

Sunt tare curioasa voi ce produse ati comandat de Black Friday de pe Notino, asa ca astept sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

48 thoughts on “Reduceri de Black Friday pe Notino

  1. Foarte fain ca la Notino a existat o perioada foarte lunga de reduceri de Black Friday! Mi-am luat si eu cateva chestii de make-up si de par:) Cat despre acea gama de la L’oreal, a folosit-o si mama foarte mult timp si era foarte multumita!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.