Noutati si lansari de produse

Meriti o sesiune de rasfat cu noile masti pentru ten Urban Skin de la Nivea

Cei de la Nivea m-au surprins placut cu un coletel cu noile lor masti pentru ten, numai bune de a le folosi intr-o sesiune de rasfat. Pentru ca mi-au placut mult, m-am gandit sa va fac si voua cunostinta cu ele, in cele ce urmeaza.

De-alungul anilor am incercat multe produse Nivea, primul meu produs skincare fiind Nivea. Am incredere in produsele lor, tocmai de aceea mereu am recomandat cu drag ce mi-a placut. Nu e o surpriza nici ca aceste masti mi-au lasat o impresie buna, deja stiti ca ador mastile de tip servetel.

Stresul, factorii de mediu si poluarea pot cauza o multime de probleme tenului: lipsa de hidratare, lipsa de vitalitate, semne vizibile de oboseala, etc. Aveti nevoie doar de 10 minute de rasfat, cu noile masti Urban Skin de la Nivea.

Despre cele 5 tipuri de masti de tip servetel gasiti cateva informatii in continuare:

  • Nivea Urban Skin pentru hidratare– infuzata cu o jumatate de sticla de ser, acid hialuronic si aloe vera, masca are efecte imediate. Hraneste intens, hidrateaza, revigoreaza tenul si ii ofera un aspect proaspat.
  • Nivea Urban Skin pentru ten radiant– infuzata cu o jumatate de sticla de ser, ulei de argan si unt de shea, are efecte imediate. Ofera tenului un aspect luminos si sanatos, hraneste intens tenul, netezeste si il revigoreaza.
  • Nivea Urban Skin Detox– recomandat pentru tenul urban (in special persoanelor care locuiesc intr-un oras poluat), infuzat cu ceai verde si carbune, calmeaza imediat tenul, curata si detoxifiaza si il protejeaza de factorii externi.
  • Nivea Urban Skin Q10 Plus C antirid– o combinatie puternica de 2 anti-oxidanti: Q10 si vitamina C. Formula improspateaza tenul obosit, cu aspect tern, reduce imediat semnele oboselii, netezeste liniile fine si hidrateaza instantaneu tenul.
  • Nivea Cellular Hyaluron Filler– odata cu inaintarea in varsta, productia de colagen scade si tenul isi pierde din fermitate. Formula va activa celulele din straturile profunde ale pielii pentru productia proprie de acid hialuronic si colagen.

Mod de utilizare:

  • Despachetati masca si aplicati-o cu grija pe ten, cu partea alba orientata spre exterior.
  • Aveti grija ca masca sa fie bine intinsa in asa fel incat sa se creeze contactul cu pielea.
  • Indepartati cu grija filmul alb protector si aranjati masca pe ten dupa conturul fetei.
  • Relax timp de 10 minute in care masca actioneaza.
  • Dupa cele 10 minute, masca se indeparteaza, serul trebuie masat in ten, iar excesul indepartat cu o discheta.

Va recomand sa utilizati masti de doua ori pe saptamana, astfel ca tenul vostru se va simti rasfatat si ingrijit.

Mastile Nivea sunt din fibre biodegradabile, cu fibre de sterjar negru si se aplica usor pe conturul fetei.

Le gasiti atat online, cat si in supermarketuri, la sectiunea beauty, la un pret foarte bun.

Voi ati incercat mastile de tip servetel Urban Skin de la Nivea? Ce parere aveti despre ele? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

26 thoughts on “Meriti o sesiune de rasfat cu noile masti pentru ten Urban Skin de la Nivea

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.