Fashion

Elegant si cozy intr-o zi racoroasa

Vreau ca anul acesta sa dezvolt tot mai mult aceasta mica rubrica de fashion, asa ca voi veni cu idei dragute de outfituri in perioada urmatoare. Pentru ca am profitat de primele zile frumoase din ianuarie, am iesit la plimbare prin Bucurestiul meu drag si am facut cateva poze dragute. Am sa va prezint azi un outfit elegant dar si cozy in acelasi timp.

Primele doua zile din luna ianuarie a fost destul de cald, a iesit si mult asteptatul soare si am profitat sa ies la plimbare si cu ocazia asta bineinteles sa fac cateva poze simpatice.

Nu voiam sa ma imbrac foarte elegant deoarece cand ies la plimbare caut mereu sa ma imbrac confortabil si cozy, asta si pentru ca noua ne place sa parcurgem zeci de kilometri pe jos. Astfel ca am ales un body negru care sa imi tina de cald la spate (la 30 de ani te preocupa mai mult sanatatea si confortul propriu mai degraba decat moda), pe care l-am cumparat de pe GateShop, la un pret tare bun (aici) si am ales o pereche de skinny jeans, cumparati luna trecuta din Stradivarius (sigur ii mai gasiti in magazine). Pentru partea de sus am optat pentru cel mai cozy pulover cumparat tot in luna decembrie din H&M, dintr-un material extra pufos, de tricot, taiat pe margini si putin pe gat. Regret ca nu am cumparat si pantalonii din acest set deoarece de cand am cumparat puloverul, nu l-as mai da jos de pe mine.

Paltonul cu siguranta l-ati vazut si intr-unul din clipurile din decembrie (Vlogmas), este cumparat din Stradivarius, este marimea XS si pentru ca la aceasta marime inca imi e putin largut, am sa zic ca e putin oversized. Il gasiti in magazin si pe alte culori, eu voiam neaparat sa fie nude (ador culoarea aceasta la haine). E foarte simplu, are nasturi, vine deasupra genunchilor (luati in considerare ca eu sunt pitoaca si am 1.59), are buzunare si mi se pare modelul perfect. Pentru mine cu cat e mai simplu, cu atat de mai usor de integrat intr-o tinuta.

Am lasat incaltamintea si accesoriile la urma. Am ales o incaltaminte confortabila, o pereche de ghete primita cadou de Mos Craciun de la mama (cumparata dintr-un magazin din Satu Mare), iar ca accesorii, o bereta simpla, gri, cumparata tot de pe GateShop si poseta (cea mai superbisima) este de pe Tiara.

Ne-am plimbat din Parcul Brancoveanu pana in parcul Carol pe jos. Nu mi-a fost frig decat seara si nu m-au durut picioarele deloc (de aceea optez mereu pentru tot ce e comfy si cozy).

Ce parere aveti despre tinuta mea? Astept parerile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

36 thoughts on “Elegant si cozy intr-o zi racoroasa

  1. O ținută care, cu siguranță prinde bine în aceste zile. Pe lângă utilitate, arată și foarte bine, multe dintre noi ar dori să o aibă în garderobă.
    Îmi plac și botinele!
    Să le porți cu drag, dau o fugă la Stradivarius. 🙂

    Liked by 1 person

  2. Am pus tot mai mult accentul si eu pe o tinuta comoda, dar si trendy, aleg cu grija fiecare piesa vestimentar si astept cu nerabdare vara sa scap de body, maieu 😀

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.