Reviews

Produse din natura- Viorica

Viorica e un brand lansat destul de recent in Romania, gama lor diversa de produse putea fi gasita pana acum doar in Republica Moldova. Am primit si eu in decembrie un pachetel dragut cu un set de produse pentru ingrijire din partea brandului si m-am gandit sa revin cu o mini recenzie.

Brandul Viorica imbina armonios stiinta botanica cu experienta dermatologica pentru elaborarea produselor cosmetice care fac pielea frumoasa si sanatoasa. Formulele brandului sunt pe baza de plante, iar puterea ingredientelor active din acestea au multe beneficii asupra pielii noastre.

Setul de ingrijire pe care l-am primit este cu ulei de migdale si contine un gel de dus, un lapte de corp nutritiv si o crema de maini.

Gel crema de dus nutritiv Viorica– delicat, cu o textura cremoasa, este tolerat chiar si de cea mai sensibila piele, lasand-o neteda si radianta. Uleiul de migdale din compozitie imbunatateste aspectul pielii, o hraneste cu vitamine si minerale, previne distrugerea fibrelor de colagen si exercita o actiune antioxidanta. Vine intr-un ambalaj de 400ml, cu un capac de dozare si il gasiti aici, la pretul de 19,91 lei.

Lapte de corp nutritiv Viorica– o crema de corp indispensabila in ingrijirea pielii corpului. Contine o doza considerabile de vitamine, acizi grasi si alti nutrienti ce se contin in abundenta in uleiul de migdale. Este recomandata pana si unei pieli sensibile si uscate. Il gasiti aici, la pretul de 28,30 lei.

Crema nutritiva de maini- contine ingrediente nutritive ca acizii grasi din uleiuri naturale, vitamine. A fost creata special pentru a restabili echilibrul hidrolipidic, a imbunatati aspectul si elasticitatea pielii si a suplini aportul de ingrediente nutritive. Are un ambalaj de 75ml, o gasiti aici si costa 15 lei.

Produsele Viorica au preturi accesibile pentru toata lumea si pot fi gasite pe site. Au o gama mare de produse: pentru ingrijirea corpului, a tenului, uleiuri esentiale, parfumuri pentru femei si barbati si inclusiv produse pentru bebelusi.

Produsele pe langa ca sunt facute din plante, nu sunt testate nici pe animale, nu contin coloranti sintetici, ingrediente de origine animala si sunt testate dermatologic.

Sunt tare curioasa daca voi ati avut ocazia sa incercati produsele brandului asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

37 thoughts on “Produse din natura- Viorica

  1. Ador produsele care aduc natura mai aproape!
    Nu știam mai nimic despre produsele Viorica, dar ce ai povestit m-a convins că merită atenția mea.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.