Lifestyle

Idei de cadouri de Valentine’s Day

Ca in fiecare an, vin in ajutorul vostru cu cateva idei de cadouri de Valentine’s Day, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Notino are mereu oferte bune, o varietate mare de produse si bineinteles ca am profitat si eu si am achizitionat cadouri pentru cei dragi.

Luna februarie e considerata luna indragostitilor. Nu ca am avea nevoie neaparat de o zi pentru a ne manifesta iubirea fata de cei dragi, dar e de apreciat ca exista si o astfel de zi pentru oamenii uituci.

Din seria cadouri de Valentine’s Day pentru ea, am ales sa va recomand un set minunat de produse Bobbi Brown si o crema cu o textura tare faina de la Clinique. Nu este foarte greu sa surprinzi persoana draga, in special daca ii cunosti putin gusturile.

Alege sa ii oferi un set de produse Bobbi Brown, poate un set de machiaj sau pur si simplu 2-3 produse cu care, cu siguranta o vei surprinde. Recomand uleiul de curatare Mini Soothing Cleansing Oil, cu o textura blanda, care indeparteaza eficient urmele de machiaj, lasand tenul neted si curat. A doua recomandare sunt rujurile lor, extrem de pigmentate, cremoase, cu o rezistenta indelungata, intr-o multime de nuante frumoase.

Poti opta pentru ambalarea cadoului intr-o super cutiuta la alegere, in special daca nu mai doresti sa pierzi timp cu acest proces. Garantez ca persoana iubita va fi placut surprinsa.

Poti alege si un set complet de produse de pe site, exista o multime de seturi, gata formate, la un pret foarte bun, inclusiv seturi care contin si un portfard.

Eu una ador produsele Bobbi Brown si pe langa cele pe care deja le am in colectie, am un wishlist mare pe care vreau sa il completez.

Trecand la seria cadourilor de Valentine’s Day pentru barbati, vreau sa va propun doua parfumuri: Aqua di Gio si Stronger with You de la Armani. Sunt doua parfumuri barbatesti simbol, puternice si extrem de aromate. Sunt si parfumurile mele barbatesti preferate, imi plac mult notele, iar ambalajele sunt foarte catchy. Chiar ma consider fan parfumuri Armani, cred cu tarie ca au acel ceva special.

O alta sugestie ar fi gravarea parfumului, fie cu numele persoanei iubite, fie cu un mesaj frumos si romantic.

Imi plac mult optiunile pe care le gasesc pe site-ul Notino, tocmai de aceea e si primul site pe care caut mereu oferte bune.

Sunt curioasa cum vi se par ideile mele de cadouri si ce alte idei aveti si voi, asa ca astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

40 thoughts on “Idei de cadouri de Valentine’s Day

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.