Favorite

Trio-ul perfect pentru demachierea si curatarea tenului

Demachierea si curatarea tenului sunt cei mai importanti pasi in rutina de ingrijire a tenului. Ma gandeam sa va vorbesc despre un trio care pentru mine functioneaza, dar si sa vin in ajutorul vostru cu cateva sfaturi pentru un ten curat, fara probleme.

Pasul 1 si cel mai important dupa parerea mea este demachierea tenului. E imperios necesar sa va demachiati tenul, fie ca ati purtati machiaj, fie ca nu. Pe parcursul zilei, pe tenul nostru se depun multe particule mici (praf, impuritati, etc) care nu se vad cu ochiul liber, dar care cauzeaza multe probleme ale tenului, inclusiv acnee. Eu folosesc pentru demachierea tenului apa micelara Sensibio H2O de la Bioderma, potrivita unui ten sensibil, deoarece este extrem de blanda cu tenul, curata eficient, respecta pH-ul fiziologic al tenului si calmeaza tenul iritat. Folosesc varianta mini de 100 ml intotdeauna cand calatoresc, iar in rest butelcuta mea de 500 ml imi ajunge pentru cateva luni de utilizare.

Tot in pasul 1 intra si demachierea ochilor, iar eu acest proces il fac folosind o alta apa micelara, bifazica, cu ulei, mai exact Nivea MicelAir lExpert, care curata eficient si cea mai rezistenta mascara. Cel mai mult imi place faptul ca nu lasa tenul uleios dupa folosire, nu contine parfum, iar modul de dozare e unul foarte practic.

Pasul 2, un pas pe care multe persoane il sar, consta in curatarea tenului cu un gel de curatare. Folosesc Garnier Pure Active, un produs 3 in 1 care combina avantajele unui gel de spalare, ale unui exfoliant si ale unei masti. Contine carbune actv si are proprietatea de a absoarbe excesul de sebum, de a curata impuritatile din pori si a matifia tenul. Are actiune antibacteriana si reduce imperfectiunile tenului.

Pentru tenul meu mixt acest trio functioneaza de minune. Folosesc produsele de ceva timp deja si tenul meu chiar are un aspect sanatos.

Recomand sa folositi produse potrivite tipului vostru de ten, sa demachiati tenul si ochii in fiecare seara si neaparat sa folositi si un gel de curatare pentru a indeparta resturile de machiaj care nu au putut fi indepartate cu apa micelara, dar si pentru a curata tenul mai in profunzime. Hidratarea iarasi e esentiala pentru un ten sanatos, iar aceasta hidratare nu se face doar din exterior cu o crema, dar si din interior consumand o cantitate mare de apa, zilnic.

Probabil ca nu mai este un secret faptul ca eu imi achizitionez produsele de pe Notino, aici gasesc mereu cele mai bune preturi, dar si cele mai multe promotii.

Primavara Notino aduce o multime de reduceri, cadouri si livrare gratuita.

Sunt curioasa voi ce produse folositi pentru ingrijirea tenului asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

52 thoughts on “Trio-ul perfect pentru demachierea si curatarea tenului

  1. Un trio perfect și de mare ajutor. Momentan, folosesc produse Ziaja Ordinary și măști de la Nala și 7th Heaven. De mult îmi sta gândul la Garnier, asa că îmi voi alege ceva.

    Liked by 1 person

  2. Produsele brandurilor Garnier, Nivea și Bioderma sunt printre cele preferate din punct de vedere al calității. De asemenea, acestea sunt produse foarte potrivite în rutina de îngrijire și întreținere a tenului.

    Liked by 1 person

  3. Eu folosesc doar un gel pentru spalat si o apa micelara. In trecut, am folosit si eu acel produs de la Garnier, dar am renuntat pentru ca simteam ca imi usuca pielea.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.