Noutati si lansari de produse

3 creme Life Care pentru diverse nevoi

Brandul Life Care este cunoscut pentru produsele sale bio, naturale si vegane, avand in spate peste 15 ani de experienta de vanzari directe si pentru gama lor diversa de produse destinate ingrijirii.

Pentru ca recent am primit noutatile lor in materie de creme pentru diverse nevoi ale pielii, m-am gandit sa va spun si voua cateva cuvinte despre ele.

Trio-ul format din cele 3 creme noi constituie remedii naturale impotriva diverselor probleme si sunt recomandate oricarui tip de piele. Vin intr-un ambalaj de 100g, gandite sa fie la indemana oricui.

Am incercat putin produsele inainte, asa ca as vrea in cele ce urmeaza sa va fac o scurta descriere a lor.

  • Crema cu unt de shea– hidrateaza intens pielea uscata, oferindu-i elasticitate si ajutand la regenerarea tesuturilor. Diminueaza si previne aparitia vergeturilor. Recomandata in caz de iritatii, arsuri provocate de soare, intepaturi de insecte, buze crapate. O gasiti aici la pretul de 21.99 RON.
  • Crema gel cu extract de melc– contine poli-helixan, extract de melc, care are efect recuperator al pielii afectate de iritatii, arsuri provocate de soare, decuamari, cosuri, cicatrici, acnee, pete, vergeturi si riduri. Secretia de melc e bogata in carbonat de calciu, alantoina, enzime, vitamina A, C si E, elastina si colagen care stimuleaza regenerarea si elasticitatea pielii. Gelul ofera tenului luminozitate, hidratare si imbunatateste vizibil cicatricile. O gasiti aici la pretul de 54.99 RON.
  • Crema cu saruri minerale– crema hidratanta pentru ingrijirea intensiva a pielii. Contine aloe vera, agenti de hidratare activi si lipide vegetale pretioase ca untul de shea, untul de cacao, ulei de migdale si vitamine. Sarurile extrase din Oceanul Atlantic au o actiune remineralizanta si sustin ingrijirea pielii in caz de eczeme sau dermatite. Crema hidrateaza intens pielea si ii ofera un aspect ferm si neted. O gasiti aici la pretul de 49.99 RON.

Asa cum v-ati putut da seama din descrierea facuta, aceste creme sunt multifunctionale si datorita ingredientelor le puteti folosi pentru diverse probleme cu care se confrunta pielea voastra.

Pot sa va spun ca mie mi-au placut pana acum toate produsele Life Care incercate de-alungul timpului, atat produsele pentru ingrijire, cat si cele pentru dureri articulare/musculare.

Sunt curioasa daca va tenteaza sa incercati aceste creme asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

37 thoughts on “3 creme Life Care pentru diverse nevoi

  1. Îmi plac produsele Life care!
    Am câteva produse preferate și, cu siguranță le voi încerca și pe acestea. Sunt tare curioasă să o încerc pe cea cu extract de melc.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.