Noutati si lansari de produse

All or Nothing Perfume Oriflame

Despre noul parfum All or Nothing de la Oriflame v-am mai povestit pe instagram, dar ma gandeam sa fac si aici o postare in care sa va dau mai multe detalii.

Parfumul All or Nothing de la Oriflame este conceput pentru femeile libere, cu personalitate unica, carora nu le e teama sa isi experimenteze cu adevarat viata, in stilul unic.

Un parfum oriental, captivant, conceput sa fie memorabil. Rafinata vanilie Surabsolute se afla in inima parfumului, emanand o personalitate incantatoare, in armonie cu luxoasa magnolie si acordul pretios de lamaie Primo Fiore. Dezvoltat cu o tehnologie exclusivista ce ii asigura o persistenta memorabila si incapsulat intr-o sticla de lux, cu un design unic, te face sa experimentezi parfumul de lux, la un alt nivel.

Ingrediente: buchetele luxoase de magnolie si frezie, se contopesc cu acordul pretios de lamaie Primo Fiore, pentru o prima impresie memorabila care dureaza. Atingerile dulci si narcotice de petale de iasomie, esenta de trandafiri si zmeura acrisoara, avand in centru nota rafinata de vanilie Surabsolute din surse sustenabile, parfumul evoca o senzatie intens captivanta. Mai contine lemn de cedru si mosc.

Provenita din surse sustenabile din Madagascar, vanila Surapsolute este cel mai rafinat sortiment de vanilie din lume. Calda si delicios de captivanta, aceasta nota dulce gurmanda evoca o senzatie orientala seducatoare.

Note de varf: Acordul de lamaie Primo Fiore, Magnolie

Note de inima: Petale de iasomie, Esenta din trandafir Rosa Damascena, Zmeura

Note de baza: Vanilia Surabsolute, lemn de cedru, mosc

Toate ingredientele:

ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, CITRONELLOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, GERANIOL

Imi place mult designul sticlutei, parfumul e foarte chic, extrem de puternic, oriental, iar notele sunt florale, cu un strop de vanilie.

Gasiti parfumul in brosura Oriflame.

Sunt curioasa daca l-ati incercat, asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

54 thoughts on “All or Nothing Perfume Oriflame

  1. Mi se pare că a trecut o veșnicie de când nu am mai luat nimic de la Oriflame. Îmi place cum arată All or nothing, cred că mi-ar plăcea și cum miroase, deci nu-mi rămâne decât să comand.
    Mulțumesc pentru recomandare!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.