Noutati si lansari de produse

Noile sortimente de ciocolata fara zahar adaugat Sweeteria

Incep postarea cu o veste buna: cei de la Sweeteria au lansat arome noi de ciocolata fara zahar. Am primit si eu noile arome, le-am incercat si mi-au placut mult, astfel ca m-am gandit sa va vorbesc si voua putin despre ele.

Sweeteria este primul laborator din Romania care produce dulciuri exclusiv pe baza de indulcitori naturali de cea mai buna calitate, este un brand care ofera alternative sanatoase la produsele din comert. Produsele lor sunt fara zahar, fara aditivi, arome sau conservanti artificiali.

Noile sortimente de ciocolata sunt urmatoarele: ciocolata cu lapte, mar si scortisoara; ciocolata cu lapte si caramel sarat; ciocolata amaruie cu spirulina si ciocolata amaruie cu polen. Gasiti si minitablete de ciocolata cu diverse arome: ciocolata alba cu matcha si lemon; ciocolata alba si zmeura; ciocolata alba si afine si multe altele.

Cu siguranta, cel mai irezistibil desert din lume este ciocolata. Tocmai de aceea in laboratorul Sweeteria s-a creat colectia tabletelor de ciocolata fara zahar adaugat, care, prin concentratiile diferite de cacao, sa satisfaca cele mai pretentioase papile gustative, indiferent de momentul zilei la care apare pofta de ciocolata.

Tabletele de ciocolata, alba, cu lapte sau amaruie, cu indulcitor natural din Stevia cu zero calorii sau cu indulcitor natural din agave, sunt produse manual, nu contin gluten, coloranti sau conservanti. Ciocolata din compozitie contine cu mult mai putine calorii fata de o ciocolata cu zahar.

Produs de post/vegan.

Pe langa noile sortimente de ciocolata, sa stiti ca cei de la Sweeteria au o multime de produse: cereale fara zahar, dulcisor, greentella, napolitane, dulceturi, banuti din ciocolata.

Produsele le puteti gasi aici, la preturi foarte bune.

Sunt curioasa daca voi ati incercat noile sortimente, asa ca astept parerea voastra in sectiunea de comentarii.

Kisses

44 thoughts on “Noile sortimente de ciocolata fara zahar adaugat Sweeteria

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.