Favorite

Macaronsi deliciosi de la Kiosque Des Douceurs

Despre macaronsii deliciosi de la Kiosque des Douceurs v-ampovestit putin pe Instagram, dar ma gandeam ca ar fi dragut sa va dau cateva informatii despre aceasta cofetarie si aici.

Kiosque des Douceurs este mai mult decat o cofetarie, este calatoria ta dulce spre Paris. Macarons era servit cel mai des la mesele regale de la castelul Versailles, dar a ajuns si pe strazile din Paris, mai exact in cartierul Belleville, in 1880.

Reteta contine doar ingrediente premium, care redau gustul autentic frantuzesc al unui macarons. In plus, calitatea produselor este oferita si de reducerea procentului de zahar, cu 20%, pentru ca dulcele sa nu copleseasca finetea cremelor. Ingredientele sunt brute, migdalele sunt macinate la ei in laborator, iar fructele sunt proaspete. Nu sunt utilizati conservanti si nici nu se folosesc premixuri sau alte amestecuri deja aromatizate. In ciocolata se adauga doar unt de cacao , fara alte grasimi vegetale sau hidrogenate.

Am avut si o provocare odata cu primirea coletului, mai exact sa imi aleg un macarons, iar in functie de culoarea aleasa, sa vad ce stare de spirit semnifica culoarea respectiva. Primul macarons a mers pe culoarea bej, ceea ce semnifica spontainetate, emotii pozitive, liniste. Mi-a placut mult provocarea.

Gustul macaronsilor e deliciosi, dupa parerea mea, reteta e perfecta, nici prea dulci sa te bubuie, dar nici prea soft, astfel incat sa nu simti aromele cremelor. Mi-au placut mult de tot.

Daca ma urmariti de ceva timp, stiti ca sunt mare fan macarons si doar vara mea ii mai face dupa reteta originala din Paris. Ma bucur tare ca acum pot sa comand oricand de la Kiosque des Douceurs, fiind mult mai aproape cofetaria.

Va recomand sa aruncati si voi un ochi pe site sa vedeti ce alte bunatati delicioase mai gasiti.

Vreau sa va anunt ca cei de la Kiosque des Douceurs au pregatit un concurs de Paste pentru voi si ofera cadou: o cutie cu 24 de macarons, un ou de ciocolata, un iepuras de ciocolata, o cutie cu 24 de praline, o cutie de bezele, un borcan de caramel sarat si un vin rose demisec. Un cosulet cu bunatati, perfect pentru masa de Paste. Va astept cu drag sa va inscrieti la concurs.

Voua va plac macarons? Sunteti curiosi sa ii incercati pe acestia? Va astept in casuta de comentarii sa impartasim pareri despre macarons.

Kisses

36 thoughts on “Macaronsi deliciosi de la Kiosque Des Douceurs

  1. Da! Sunt mare fana. Chiar se numara printre deserturile mele preferate. Pe acestia de la Kiosque Des Douceurs nu i-am incercat insa le voi da un follow pe Instagram ca sa imi apara in feed postarile lor si sa ii am in vedere.

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.