Favorite

Machiajul natural si luminos de primavara

Ador machiajul si produsele de machiaj si sunt sigura ca deja stiati acest lucru. Primavara mi se pare cel mai creativ sezon pentru realizarea diverselor machiaje, asta pentru ca avem atata inspiratie de la natura: copacii infloriti, florile de primavara si toata natura imbracata in cele mai deosebite culori.

M-am gandit sa va vorbesc astazi despre 3 produse nelipsite din machiajul meu de primavara, produse pe care le achizitionez cel mai des de pe site-ul Notino.

Pentru mine primavara vine cu inspiratie. Chiar daca ador machiajele creative, grafice, eu ma orientez mereu dupa machiajele naturale si luminoase, care pot fi purtate in orice moment al zilei. Incerc sa folosesc cat mai putine produse pentru a nu-mi incarca tenul si pentru ca rezultatul sa fie cel dorit.

O sa incep cu un BB-cream pe care il indragesc in ultima perioada, Missha M Perfect Cover, in nuanta 21 light beige, un bb cream care are acoperire mare, ofera hidratare si cel mai important, contine o cantitate ridicata de SPF 42+++, care ma protejeaza impotriva razelor solare. Are o formula bogata in esente botanice hranitoare, in uleiuri vegetale emoliente si in extracte marine pline de nutrienti. Mai contine acid hialuronic care mentine umezeala in piele; extract de rozmarin si musetel care calmeaza si mentine echilibrul tenului; ceramide care ajuta la reducerea liniilor fine si a ridurilor; ulei de macadamia care favorizeaza elasticitatea tenului; colagen care umple ridurile si amelioreaza tonusul pielii; extract de caviar si extract de alge marine. Il prefer pentru acoperirea sa, dar si pentru ca are o textura lejera si se pastreaza impecabil pe ten, pe toata durata zilei. Il gasiti pe Notino, la pretul de 27 RON, in varianta de 20ml.

Nu mai folosesc produse de conturare in ultima perioada decat foarte rar, in schimb un fard de obraz, e nelipsit din rutina mea de machiaj. Il folosesc de mult timp pe cel de la Bourjois Little Round Pot Blush, in nuanta 42, un roz tare frumos, potrivit pentru machiajul meu de primavara. Defineste si evidentiaza frumos forma pometilor si ilumineaza pielea pentru un aspect sanatos. Are o textura usoara care adera perfect la piele, contine o oglinda si o perie practica, este ideala de pus in poseta sau in geanta de voiaj si are un parfum placut, de trandafiri. Gasiti blush-ul in mai multe nuante, la pretul de 26 RON.

II dau o nota luminoasa tenului, folosind un iluminator I Heart Revolution Mini Chocolate, care contine 2 nuante cremoase, sub forma de pudra iluminatoare, o nuanta mai inchisa daca vrei un aspect de bronz si o nuanta deschisa, pentru un aspect luminos, clasic. Ofera o pigmentare intensa, are un ambalaj simpatic asemanator ciocolatei cu o oglinjoara practica. Gasiti alte 2 variante de produs, la pretul de 36 RON.

Voila! Machiajul meu natural si luminos e gata!

Nu ai nevoie de produse high-end pentru a realiza un machiaj natural si luminos de primavara, ai nevoie doar de cateva produse bune.

Notino are reduceri faine in aceasta perioada, asa ca va invit pe site sa cumparati cadourile de Paste.

Sunt curioasa voua ce fel de machiaje va place sa purtati primavara, asa ca astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos.

Kisses

42 thoughts on “Machiajul natural si luminos de primavara

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.