Noutati si lansari de produse

Ultimele noutati Bioderma

Bioderma ne surprinde mereu cu produse faine, iar noutatile primite recent nu sunt deloc mai prejos. Ele se adreseaza in special persoanelor cu pielea sensibila, predispusa la roseata si in ultimul rand, vreau sa va recomand un produs pentru ingrijirea mainilor in aceasta vreme de pandemie. Curioase de noutati?

Pielea sensibila necesita ingrijire speciala. Daca o sa sa-i oferiti ingrijirea necesara veti vedea diferenta si veti simti o imbunatatire reala. Bioderma Sensibio AR combate rozaceea, reduce roseata, minimizeaza capilarele dilatate si calmeaza pielea.

Rozaceea sau cuperoza este o afectiune a pielii care se dezvolta progresiv si afecteaza in special persoanele cu fototip cutanat I sau II (ten deschis la culoare, care se inrosesc la soare si se bronzeaza mai greu). Pielea cuperozica are tendinta la roseata si deseori este uscata sau iritata.  Eritemul (roseata) poate avea caracter tranzitoriu, in momentul expunerii la frig sau caldura, cand consumam anumite alimente, la efort fizic sau poate deveni permanent in stadiile avansate ale cuperozei. Se observa cel mai frecvent la nivelul obrajilor, nasului sau barbiei.

Ritualul de ingrijire a pielii sensibile, cu rozacee:

In ritualul de ingrijire a pielii vom incepe intotdeaua cu demachierea. In locul lotiunilor astringente, pe baza de alcool, recomand utilizarea unor substante mai blande, care sa nu inlature in totalitate stratul de sebum. Sa tinem cont de faptul ca majoritatea persoanelor cu rozacee au tenul uscat si trebuie sa evitam deshidratarea suplimentara. De aceea, apele micelare reprezinta o solutie foarte buna pentru inlaturarea machiajului. Dupa demachiere, tenul va fi curatat cu apa calduta si gel de spalare pentru ten sensibil (recomand cu mare drag apa micelara Bioderma Sensibio H2O).

Al doilea pas este folosirea unei creme special conceputa pentru aceasta problema, o crema hidratanta, blanda, nutritiva, iar aici intervine din nou Bioderma cu noul produs recent lansat Bioderma Sensibio AR Cream, o crema calmanta pentru piele sensibila cu tendinte de inrosire.

Datorita brevetului unic Rosactiv, produsul are un efect durabil contra rosetii tranzitorii intense, cauzata de influentele externe (vreme, emotii, dieta, caldura, etc), precum si contra rosetii permanente. Ingredientele principale, alantoina care calmeaza si regenereaza, ulei de canola care ajuta la refacerea peliculei hidrolipidice, glicerina, xilitol, iar daca vreti sa consultati lista cu toate ingredientele, o gasiti aici.

Ce produse cosmetice folosim pentru tenul cuperozic?

In general, machiajul trebuie sa fie cat mai lejer, fara prea multe produse. Bineinteles ca Bioderma salveaza situatia din nou cu noul Bioderma Sensibio AR BB Cream cu SPF 30. Este extrem de important sa folositi un produs cu SPF, iar faptul ca Bioderma s-a gandit la toate, nu poate decat sa ma bucure.

BB Cream-ul uniformizeaza nuanta tenului si ii ofera ingrijirea de care are nevoie. Este un ajutor excelent in remedierea rosetii si a capilarelor dilatate. Calmeaza imediat tenul, iar utilizarea sa regulata actioneaza asupra rosetii si previne formarea acesteia. Lista de ingrediente se poate consulta aici.

Desi nu am un ten cuperozic sunt incantata de aceste produse si chiar ma bucur ca in portofoliul Bioderma se gasesc produse pentru orice tip de ten.

Nu vreau sa inchei acest articol fara a aminti de noul produs Bioderma Lipo Biphase alcoolique pentru ingrijirea mainilor. Ambalajul este sub forma de spray de 100ml si promite sa elimine 99,9% din virusuri si bacterii, sa refaca stratul lipidic si sa catifeleze pielea. Contine doar 5 ingrediente si ofera o actiune 2 in 1 care combina curatarea si protectia imediata.

O alta veste buna este faptul ca 100% din profiturile obtinute prin vanzarea acestui produs sunt donate ONG-urilor si fundatiilor care lucreaza pentru prevenirea epidemiilor.

Sunt curioasa ce parerea aveti despre aceste noutati marca Bioderma asa ca astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

53 thoughts on “Ultimele noutati Bioderma

  1. Mi-ar plăcea să am produsele noi de la Bioderma. Știu că este un brand de calitate, printre preferatele mele de altfel, prin urmare unul dintre cele două produse trebuie să-l am neapărat.

    Liked by 1 person

  2. Sunt curioasă în special în privința spray-ului pentru îngrijirea mâinilor și cu siguranță il voi cumpara pentru ca imi place sa fac fapte bune.

    Like

  3. In general sunt foarte multumita de produsele lor. Recunosc, insa, ca pe acestea noi nu le-am testat. Nu am mai facut o comanda de mult. Momentan singurele produse de-ale lor pe care le mai folosesc sunt cele pentru bebelusi, care mi se par TOP 😀

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.