Reviews

Review crema Keida Skin

Crema Keida Skin este un produs nou lansat pe piata, astfel ca m-am gandit sa va ofer cateva informatii utile. Avand doar 6 ingrediente active, crema ofera hidratare si reduce ridurile.

Cosmeticele coreene sunt din ce in ce mai apreciate la noi in tara datorita ingredientelor folosite, dar si a efectelor benefice asupra tenului.

Keida Skin este o poveste frumoasa despre dedicatie, pasiune, curaj si cosm-ETICA. Calauziti de crezul ca fiecare femeie merita o ingrijire cosmetica de calitate si moderna, cu o reteta curata si in pas cu vremurile. Au pornit pe acest drum al cercetarii acum 5 ani.

Considerand ca frumusetea pielii vine din sanatatea acesteia, au pornit de la ingrediente cheie, care sa inglobeze toata puterea binefacatoare a naturii si care, impreuna, sa devina puternice. Retetele unice, obtinute in laboratorul Keida Skin, redau sanatatea tenului, oferind experiente senzoriale placute si un rasfat binemeritat. Produsele sunt realizate intr-o fabrica acreditata din Coreea.

Ingrediente si beneficii:

Crema Keida Skin cu retinol si acid hialuronic ofera o piele vizibil sanatoasa de la primele aplicari. Tenul isi recapata vitalitatea si stralucirea. Actiunea sa unica previne aparitia ridurilor, reduce petele si stimuleaza regenerarea pielii.

Contine 6 ingrediente active, pentru un efect anti-imbatranire rapid si de lunga durata. Acest cocktail de compusi special alesi asigura hidratare in profunzime, hranire intensa, reduce ridurile si petele si regenereaza pielea.

Se adreseaza tuturor tipurilor de ten, poate fi folosita atat pe timp de zi, cat si noaptea, ca un tratament.

Ingrediente: Water, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Niacinamide, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, 1,2-Hexanediol, Sorbitan Sesquioleate, Cetyl Ethylhexanoate, Dimethicone, Polyacrylamide, Polysorbate 60, C13-14 Isoparaffin, Tocopherol (Vitamina E), Trehalose, Xanthan Gum, Sodium Polyacrylate, Laureth-7, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Snail Secretion Filtrate, Polysorbate 20, Retinol, Copper Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Adenosine, Allantoin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, BHT, BHA.

Pe langa lista completa cu ingrediente, cele mai relevante sunt ingredientele active, principalele ingrediente din aceasta crema, au beneficii extraordinare pentru piele. Dupa cum ii spune si numele cremei, ingredientele principale ale acestei creme sunt retinolul si acidul hialuronic, dar mai are 4 ingrediente active si anume Niacinamide, Peptide, Vitamina E si Extractul de melc.

  • Retinolul asa cum v-am spus, este recunoscut pentru stimularea productiei de colagen, imbunatateste elasticitatea pielii, contribuie la reducerea acneei, precum si la indepartarea petelor cutanate.
  • Acidul hialuronic, este recunoscut pentru efectul de mentinere a pielii hidratate, si protejeaza fibrele de colagen si elastina, care redau fermitate pielii.
  • Niacinamida (Vitamina B3), reduce porii dilatati, ridurile si petele post acneice.
  • Peptidele amelioreaza semnele de imbatranire a pielii, contribuind la mentinerea sanatatii si fermitatii pielii. Au efect antirid, estompeaza ridurile fine, pentru ca pielea sa arate mai tanara si mai sanatoasa.
  • Tocopherol (Vitamina E) este un antioxidant puternic, esential, care asigura ingrijire si hidratare de lunga durata pentru piele, cu efect de calmare si hidratare.
  • Extractul de melc este un ingredient excelent pentru ingrijirea si infrumusetarea pielii. Reface, hidrateaza si ofera elasticitate tesuturilor, astfel incetinind procesul de imbatranire a pielii.

Cu o textura lejera, usor vascoasa, care se absoarbe rapid in pielea, crema lasa un glow sanatos pielii, de la primele utilizari.

Crema Keida Skin vine intr-un ambalaj foarte chic, un borcanel de 55 ml, de sticla, cu un aspect modern, un capacel auriu si un capacel de protectie inauntru.

Experienta mea cu crema Keida Skin:

Folosesc crema de cateva saptamani deja si am observat cum pielea mea e mai elastica, mai hidratata si cu un glow aparte. Ba chiar, am facut o recenzie si pe canalul meu de Youtube.

Expertii spun ca rezultatele incep sa se vada de la primele utilizari, dar pentru efecte semnificative si pe termen lung, se recomanda folosirea cremei pe o perioada de 2-3 luni.

Mod de utilizare:

Se aplica pe pielea curata si uscata, masand usor prin miscari circulare, pe fata, gat si decolteu. Se poate aplica de doua ori pe zi sau puteti utliza produse cu vitamina C concomitent (produsele cu vitamina C aplicate dimineata, iar seara crema cu retinol si acid hialuronic).

Se recomanda folosirea unui produs cu protectie solara cand va expuneti la soare.

Daca v-am facut curioase si doriti sa o incercati, o puteti achizitiona de aici. O gasiti la un pret bun pentru o singura bucata, dar oferta este buna si pentru cantitate de doua sau chiar trei.

Ce ziceti, v-am facut curioase? Ce parere aveti despre ingrediente? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

48 thoughts on “Review crema Keida Skin

  1. Cosmeticele coreene sunt intradevar foarte bune si ma bucur ca apar tot mai multe pe piata din Romania astfel incat avem de unde alege. Abia astept sa incerc si crema asta, pentru ca am auzit doar cuvinte de lauda despre ea.

    Liked by 1 person

  2. De cand am auzit extract de melc, mi-am dorit sa testez si eu aceasta crema. O folosesc si eu cam de 1 saptamana si da imi place.

    Liked by 1 person

  3. Arată atât de prețios, îmi place atât de mult ce am aflat despre această cremă și efectele ei, încât mi-o doresc tare mult.
    Mulțumesc pentru recomandare”

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.