Noutati si lansari de produse

Produse noi, naturale de la Viorica

Despre brandul Viorica v-am mai povestit aici, iar azi m-am gandit sa va arat cateva noutati lansate de acest brand, noutati pe care le-am incercat de curand si eu.

Ca o scurta recapitulare, brandul Viorica a aparut recent in Romania, produsele se gaseau inainte doar in Republica Moldova. Expertii brandului folosesc ingrediente de origine naturala in compozitia produselor si gasiti o gama variata de produse pe site.

Am primit in urma cu ceva timp un coletel cu noutatile Viorica, cateva produse pentru ingrijire, produse atent alese. Despre acestea va voi vorbi putin in cele ce urmeaza.

Din categoria produse de ingrijire a corpului, am primit un sapun natural handmade cu lavanda, potrivit pentru pielea delicata, cu efect de restabilire a pH-ului si de calmare a pielii, dupa o demachiere profunda. Ajuta la inchiderea corecta a porilor si regleaza nivelul de productie a sebumului. Lavanda, un produs natural, indispensabil pentru proprietatile sale de echilibru si terapeutice. Uleiul esential de lavanda, cu aroma calmanta, creeaza o combinatie speciala cu cel de migdale dulci si cu untul de karite, cunoscute pentru efectul hidratant si emolient. Miroase senzational de placut! Il gasiti aici.

Tot din categoria ingrijirea delicata a pielii, vreau sa va recomand un gel intim, Sensivo. Cu o consistenta placuta, curata bine fara a usca. Creat din ingrediente sigure, gelul nu provoaca reactii alergice si/sau cutanate. Extractul natural de Echinacea are efect antiseptic pronuntat si pe termen lung, acest produs imbunatateste starea de confort. Aplicati o cantitate mica de gel pe pielea umezita, spumati si clatiti din abundenta cu apa. Il gasiti aici.

Pentru ingrijirea tenului, vreau sa va recomand o crema ultrahidratanta, destinata tuturor tipurilor de ten. Gratie nivelului inalt de penetrabilitate, Hidrovitonul si extractul de castravete asigura aportul de aminoacizi, proteine si minerale in straturile profunde ale pielii. Aceste ingrediente active lupta eficient cu imbatranirea pielii, regleaza echilibrul hidrolipidic si imbunatatesc elasticitatea. Uleiul de seminte e dovleac hraneste si emoliaza pielea, oferindu-i un aspect neted si un efect de lifting excelent. Se recomanda aplicarea cu miscari usoare, pe pielea curata a fetei, gatului si decolteului, in fiecare dimineata. Printre ingrediente gasim extractul de castravete, extract din frunze de struguri rosii, hidroviton, ulei din seminte de dovleac si vitamina E. O gasiti aici.

Nu putea sa lipseasca masca faciala Multivitamin, destinata uzului saptamanal sau pentru orice al moment cand pielea are nevoie de o doza suplimentara de ingrediente hranitoare si nutrienti esentiali. Masca faciala este infuzata cu ulei de nuci si vitaminele A, E, B3, B5, care sunt de importanta primara pentru sanatatea si starea de bine a pielii. Amestecul activ de ingrediente are efect de emoliere, hidratare si protectie, revigoreaza fermitatea tenului, minimizeaza aspectul ridurilor, imbunatateste fluxul sanguin si combate radicalii liberi in derma. Rezultatul este un ten mai neted, riduri estompate si piele foarte moale. Se recomanda aplicarea unei cantitati suficiente de produs pe pielea curata a fetei si a decolteului, evitand zona ochilor, lasata sa actioneze 20-30 de minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta. Pentru o piele uscata si descuamata trebuie folosita de 2-3 ori pe saptamana. Printre ingredientele mastii faciale se gasesc: extract de castravete, vitamina A, ulei din seminte de armurariu, ulei de cocos, ulei de nuca, vitamina B3, vitamina B5 si vitamina E. O gasiti aici.

Sunt produse blande cu pielea, potrivite pentru toate tipurile de piele, cu ingrediente din natura, au preturi accesibile pentru toata lumea si le gasiti aici.

Tot pe site-ul Viorica gasiti si cateva articole utile pentru ingrijirea pielii.

Sunt curioasa daca voi ati avut ocazia sa folositi produsele brandului, asa ca astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

34 thoughts on “Produse noi, naturale de la Viorica

  1. Acum doi ani am primit cadou de Crăciun un set de la acest brand. Inițial am zis ca sunt ceva fake-uri după Nivea (ambalajele de atunci nu ii ajutau în acest sens) desi mi-au plăcut mult. Apoi am făcut research și am aflat cine sunt cu adevărat. Îmi plac, iar faptul ca s-au rebranduit pe mine ma bucura nespus.

    Liked by 1 person

  2. Nu stiam de acest brand si merg destul de des in Republica Moldova, dar trebuie sa recunosc ca merg mai mult pentru bomboane. Am ramas totusi profund surprinsa de cat de frumos arata ambalajul

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.