Reviews

Review plasturi de ochi BetterSkin Naturals cu aur 24K, colagen si acid hialuronic

De cateva saptamani incoace am tot incercat plasturii de ochi BetterSkin Naturals cu aur 24k, colagen si acid hialuronic si pentru ca mi-a placut mult efectul lor, dar si conceptul, m-am gandit sa va povestesc putin despre ei in cele ce urmeaza.

Zona delicata a ochilor necesita mereu o atentie sporita. Cele trei ingrediente de baza ale produsului, aur 24k, colagen si acid hialuronic, ofera ingrijirea de care ai nevoie.

Fie ca e vorba de lipsa somnului, inaintarea in varsta sau factorii externi, plasturii BetterSkin Naturals contribui la diminuarea cearcanelor si a pungilor de sub ochi. Atenueaza semnele imbatranitrii si previne aparitia lor.

Printre principalele ingrediente se afla: aur 24k care stimuleaza regenerarea celulara si este un puternic antioxidant si antiinflamator; colagenul mentine pielea ferma, reduce ridurile si formeaza o pelicula protectoare la suprafata pielii; iar acidul hialuronic hidrateaza in profunzime zona sensibila a ochilor, fara a incarca pielea.

Lista completa de ingrediente: APA (AQUA), GLICERINA, PROPILEN GLICOL, PUDRA CARAGENAN, TREHALOZA, GLICOZAMINOGLICANI, COLAGEN HIDROLIZAT, GUMA XANTAN, HIDROXIETILCELULOZA, GLYCERETH-26, BUTILEN GLICOL, EXTRACT DE IARBA-GRASA (PORTULACA OLERACEA), GLICERIL POLIMETACRILAT, COPOLIMER PVM/MA, GUMA SCLEROTIUM HIDROLIZATA, IZOMERAT DE ZAHARIDE, ACID HIALURONIC, AUR, DIOXID DE TITAN, OXID DE FIER, ALANTOINA, PEG-40 ULEI DE RICIN HIDROGENAT, PARFUM

Beneficiile plasturilor BetterSkin Naturals:

  • diminueaza cercurile negre de sub ochi
  • netezeste ridurile si liniile fine
  • indeparteaza aspectul de ochi obositi
  • hidrateaza intens
  • reda elasticitatea pielii
  • nu contine parabeni, coloranti si alcool
  • uniformizeaza pielea

Mod de utilizare:

  • Curatati bine zona de sub ochi unde vor veni aplicati plasturii, apoi scoateti plasturii din recipient cu ajutorul spatulei.
  • Aplicati plasturii sub ochi, asigurati-va ca sunt in contact cu pielea pe intreaga lor suprafata, apasandu-i usor cu degetele.
  • Pastrati plasturii atasati 20-30 minute
  • Indepartati plasturii si masati zona. Nu necesita spalare.

Am mai incercat in trecut astfel de plasturi si mi se pare foarte fain conceptul. Chiar se simte zona de sub ochi fresh si pungile cauzate de lipsa somnului sau oboseala se diminueaza odata ce sunt indepartati.

Am facut si un filmulet, aici, unde puteti vedea cum se folosesc acesti plasturi.

Daca v-am facut curiose, puteti sa ii achizitionati de aici.

Sunt curioasa, ati mai incercat astfel de plasturi pana acum? Ce efecte au avut? Astept parerile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

51 thoughts on “Review plasturi de ochi BetterSkin Naturals cu aur 24K, colagen si acid hialuronic

  1. Deja m-au cucerit plasturii pentru ochi betterskin naturals cu aur 24 K, colagen și acid j=hialuronic. Mi-i doresc tare mult în trusa mea de îngrijire.

    Liked by 1 person

  2. Ce interesanti sunt, nu am incercat pana acum, dar cu siguranta nu mi-ar strica, la cat de obositi suntem perioada asta de la atata munca si stat la calculator!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.