Reviews

Kitul de sanatate must have acasa

Probabil multi dintre voi aveti acasa un kit de survival, sa ii zic asa, o gentuta/sertar/dulap cu medicamente/suplimente must have. Stiu ca suntem diferiti si avem nevoi diferite, dar m-am gandit sa va povestesc putin despre cateva suplimente pe care eu le consider necesare de avut in casa.

Bineinteles ca sunt doar putine din ele, eu recunosc ca imi place sa fiu bine pregatita si am o etajera intreaga de astfel de suplimente/medicamente pentru diverse nevoi. Ba chiar am si un portfard care nu lipseste niciodata din geanta mea, oriunde ma duc. Si ce bucuroasa sunt cand cineva cere o pastila anume care se gaseste in portfardul meu.

V-am mai povestit in trecut despre suplimente, puteti reciti articolul, aici.

O sa incep cu suplimentele necesare pentru o digestie buna, cum ar fi Digex Forte, un supliment ce nu ar putea lipsi de la mine din gentuta, deoarece eu am bila lenesa. Contine 9 fermenti naturali, pancreatina, bila bovina si ghimbir si ajuta cand va confruntati cu bila lenesa, disconfort gastric, senzatie de preaplin, indigestie.

Al doilea supliment pentru digestie este Balonix, care contine simeticona, calmeaza si previne flatulenta si balonarea, elimina disconfortul abdominal. Se gaseste sub forma de comprimante masticabile.

Un produs nou pentru mine, dar cred ca era super util in facultate, dupa toate noptile nedormite, Hangover, care contine un complex de ingrediente naturale si vitamine care ajuta organismul sa isi mobilizeze resursele fizice si mentale in scopul functionarii la parametri normali. Se gaseste sub forma de plicuri.

Tot din aceeasi categorie, Bien Plus Energy Stick, care contine vitamina B6, B12, B5, contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, precum si la functionarea optima a sistemului nervos. Un booster de energie fara zahar, sub forma de plicuri.

Sprayul si crema Kadermin nu pot lipsi din nici o casa, un adjuvant pentru tratarea plagilor, abraziunilor, arsurilor minore si leziunilor cutanate, care creeaza o bariera de protectie. Practic ele formeaza o pelicula de protectie asupra ranii, ca o bariera, creand astfel un mediu protejat impotriva agresiunilor bacteriene si ajuta la refacerea starilor fiziologice normale.

Pentru ca e si perioada concediilor, a calatoriilor cu masina, trenul, avionul, etc, vin cu o recomandare pentru voi, mai exact Emetix. Realizat dintr-o combinatie de ghimbir si vitamina B6, amelioreaza starile de greata si voma, rau de miscare in timpul calatoriilor, greata din timpul sarcinii sau disconfortul abdominal. Trebuie luat inainte cu 30 min inainte de a porni la drum pentru efect. Gasiti si acadele Emetix pentru copii, foarte utile daca acestia se confrunta cu rau de miscare.

Toate produsele se gasesc la farmacii.

Intotdeauna consultati medicul vostru inainte de a consuma orice fel de medicament/supliment.

Articolul e cu scop informativ.

Sunt curioasa din portfardul vostru ce suplimente/medicamente nu lipsesc nicioadata, asa ca astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos.

Kisses

22 thoughts on “Kitul de sanatate must have acasa

  1. Balonix ma tenteaza si pe mine. Mie nu imi lipsesc niciodata calmantele și pastilele de durere de gat, plus siropurile de febra pentru copii.

    Liked by 1 person

  2. Pe lngă medicamentele pe care le iau zilnic, nu-mi lipsesc niciodată ceva din cle pt balonare, arsuri, dureri de cap, de gât.
    Mulțumesc pentru recomandări, Balonix îl foloesc și eu.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.