Reviews

Noile palete de make-up Pixi Pretties

Probabil le-ati vazut deja in online. Sunt superbele palete Pixi Pretties realizate in colaborare cu cateva influencerite cunoscute. M-am gandit sa vi le prezint putin in cele ce urmeaza.

Sunt patru la numar si au nuante superbe, atat mate, cat si sidefate, iar una din palete e exclusiv de buze. Nuantele sunt potrivite atat pentru machiaje naturale, de zi, cat si pentru machiaje mai sofisticate de seara. Paleta pentru buze are nuante foarte dragute, de la nude pana la rosu intens si visiniu.

In cele ce urmeaza am sa va prezint putin cele patru palete:

  • Pixi Denise- Mind your own glow- Radiance Palette– are 9 nuante superbe, potrivite pentru un glow natural, putand fi folosite singure, sau intr-o combinatie pentru a crea un look inedit. Au un finish radiant si glowy. Ca sfat, folositi o pensula moale pentru blending, iar daca vreti sa intensificati nuantele, aplicati putin spray de fixare pe pensula, inainte de a lua produs. Puteti folosi nuantele si pentru corp. Aplicati cu ajutorul unei pensule uriase. Gasiti paleta aici.

–> Denise este content creator care iubeste sa ofere urmaritorilor tips & tricks despre makeup.

  • Pixi Promise- Shapeshifter Palette- Contour Palette– o paleta perfecta pentru contur, highlight, definirea pometilor, dar poate fi folosita si pentru un machiaj natural al ochilor. Contine tot 9 nuante, neutre, naturale, formulate cu minerale naturale. Gasiti paleta aici.

–>Promise este makeup artist, foarte cunoscuta pentru tehnica ei de makeup si pentru tutorialele de makeup.

  • Pixi Tina Yong- Tones & Textures- Eyeshadow Palette– contine 25 de nuante potrivite pentru machiajul ochilor. Nuantele sunt mate, metalice si neutre. Se blenduiesc usor si arata foarte bine aplicate.” Gasiti paleta aici.

–>Tina Yong este content creator pasionata de beauty si lifestyle. E cunoscuta pentru seria “Tina Tries It” pe canalul ei de Youtube unde posteaza tutoriale de machiaj, incearca produse noi si ofera diverse hackuri.

  • Pixi Louise Roe- Cream Rouge Palette- Cream Colour Palette– multifunctionala, cu 25 de nuante cremoase care pot fi folosite ca atare, singure sau in combinatie pentru un look inedit. Arata foarte bine si aplicate ca fard de obraz. Gasiti paleta aici.

–>Louise Roe ofera sfaturi de beauty femeilor care vor sa aiba mai multa incredere in ele, atat pe instagram, cat si pe blog. In calitate de mama se regaseste perfect in ideea de machiaj rapid.

Experienta mea cu paletele Pixi Pretties:

Le-am incercat pana in prezent de cateva ori si pot spune ca sunt minunate. Se blenduiesc usor, ofera un glow subtil si arata foarte bine aplicate.

Sunt create cu ingrediente naturale, nu contin parabeni si nu sunt testate pe animale.

Sunt curioasa daca voi le-ati incercat sau daca ati dori sa le incercati in viitor asa ca nu ezitati sa imi scrieti in sectiunea de comentarii.

Kisses

29 thoughts on “Noile palete de make-up Pixi Pretties

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.