Jurnal de ganduri

Consult oftalmologic la Iris Optic

Recent am primit o invitatie la un consult oftalmologic la Iris Optic. Am acceptat cu drag, mai ales ca ultimul consult a fost facut in urma cu cativa ani. Eram dornica sa stabilim impreuna cum s-au schimbat dioptriile mele de-a lungul timpului. In urma experientei, m-am gandit sa revin cu cateva informatii pentru voi.

Am sa incep prin a defini cativa termeni, in asa fel incat sa fie clar pentru toata lumea cu ce se ocupa ramura aceasta.

Oftalmologia este specialitatea medicala care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea bolnavilor cu afectiuni ale globului ocular si ale anexelor globului ocular (pleoapele, sistemul lacrimar).

Optometria este o stiinta ce se axeaza pe studiul echipamentelor optice, al lentilelor si aparatelor pentru diagnosticarea si tratamentul afectiunilor oculare. Prin urmare, aici vorbim de inginerie, nu de medicina.

Acestea fiind spuse, nu cred ca trebuie sa mentionez cat de important este sa faceti un consult la o perioada de timp, mai ales daca petreceti mult timp cu ochii in deviceuri: laptop, telefon, pc, tv, etc.

Despre Iris Optic pot sa va spun ca in Bucuresti, optica medicala Iris Optic este una dintre primele deschise. Din martie 1992, Iris Optic este recunoscuta ca fiind in topul cautarilor pentru optica medicala Bucuresti, pentru servicii de calitate si mai ales, rapide. La aceasta optica, bucurestenii merg in special pentru a-si repara pe loc ochelarii. Schimbarea si taierea lentilelor, suduri rame ochelari, schimbare suruburi, inlocuire pernite, schimbare brate ochelari si lista continua. De asemenea, Iris este optica medicala unde ochelarii sunt gata in doar 10 minute! Daca dioptriile pe care optimetristul le identifica se incadreaza in intervalul -+6 sf, ochelarii sunt rapid pregatiti si livrati clientului. Iar rapiditatea serviciilor este in topul cerintelor noastre in epoca vitezei, mai ales, in cel mai mare oras din Romania.

Optica Iris are 4 locatii in Bucuresti: Bld. Ion Mihalache, nr. 195, Bld. Lacul Tei nr. 56, bl. 19, Bld. Carol I, nr. 39 si Bld. Uverturii nr. 85.

La optica din Uverturii am fost si eu. O optica micuta, cocheta, foarte chic. Imi place mult cum au aranjat spatiul, m-a facut sa ma simt confortabil. Personalul si doamna doctor, foarte amabile. Am facut consultul, impreuna cu medicul oftalmolog, am stabilit din nou dioptriile si mi-a masurat tensiunea oculara. Imediat dupa consult am probat o multime de ochelari. Imi place faptul ca au o varietate mare de ochelari (de la preturi accesibile pana la preturi mai mari, pentru branduri high-end), astfel ca am probat cativa pana i-am gasit pe cei mai potriviti fizionomiei mele. Am avut si un ajutor de nadejde la alegerea ochelarilor, astfel ca tot procesul a fost mai rapid si mai usor.

Am optat pentru o pereche de ochelari cu model simplu, usor pisicosi, mov, care dupa parerea mea arata tare bine si mi se si potrivesc. Ochelarii au fost gata in cateva zile si odata cu ei, am primit un toc de ochelari tare misto.

Pe langa ochelari de vedere, la Iris Optic gasiti ochelari de soare si lentile. Puteti intra aici, in magazinul online sa vedeti sutele de produse la reduceri de peste 50%.

Pe cei de la Iris Optic ii gasiti si pe instagram ;).

Tot pe instagram gasiti si un reel pe care l-am facut in ziua consultatiei, puteti sa il vizionati pentru mai multe detalii.

Vestea cea mai buna este faptul ca la Iris Optic Bucuresti beneficiezi de Consultatie Gratuita efectuata de Medicul Specialist Oftalmolog.

In ce consta mai exact aceasta consultatie gratuita?

  • Determinarea dioptriilor
  • Tensiunea oculara
  • Fund de ochi

Va recomand cu mare drag sa mergeti la o consultatie la ei, cu siguranta veti fi incantati, exact asa cum am fost si eu.

Sunt curioasa, voi cand ati fost ultima data la o consultatie oftalmologica? Astept raspunsurile voastre in comentarii.

Kisses

30 thoughts on “Consult oftalmologic la Iris Optic

  1. Chiar am nevoie de ochelari noi. De câteva luni tot caut un centru în care să găsesc ochelari și prețuri care să fie pe măsura așteptărilor mele. Până la urmă, mă gândeam să comand ăn străinătate că m-ar fi costat mai puțin, aveam lentile de calitate și rame fe marcă renmită. Mulțumesc de recomandare, îi voi căuta!

    Liked by 1 person

  2. Chiar am vazut ca au inceput sa adopte aceasta tactica clinicile. Ofera un consult gratuit, insa trebuie avut in vedere ca acest consult sa fie efectuat de medic si nu de optometrist.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.