Reviews

Review gama de ingrijire Farmasi DR.C.Tuna Resurface

De curand am introdus in rutina mea de ingrijire noile produse antirid de la Farmasi DR.C.Tuna, gama Resurface, iar pentru ca mi-au lasat o impresie buna produsele, ma gandeam sa vin in ajutorul vostru cu cateva informatii.

Probabil stiti deja ca incepand cu varsta de 35 de ani, corpul nostru incepe sa produca cu 15% mai putin colagen, pielea devenind vulnerabila la primele semne de imbatranire. Lipsa elasticitatii duce la pierderea fermitatii pielii si la aparitia ridurilor si a liniilor fne. Odata cu trecerea timpului, tenul isi pierde din suplete si luminozitate.

Pentru a incetini procesul de imbatranire si a imbunatati calitatea pielii, indiferent de varsta, puteti incerca gama de ingrijire DR.C.Tuna Resurface, care regenereaza si protejeaza tenul de aparitia primelor semne de imbatranire. Produsele sunt dezvoltate pe baza unor formule inovatoare, continand ingrediente cheie anti-imbatranire- Retinol, Vitamina C, extract de Chlorella Vulgaris, extract de frunze de cicoare. Aceasta rutina in 6 pasi diminueaza ridurile adanci, catifeleaza tenul, redandu-i elasticitatea si incetineste procesul de imbatranire, transformand si fortificand pielea, de la interior catre exterior.

Gasiti mai jos cateva informatii despre fiecare produs din rutina:

  • Spuma de curatare– o lotiune cremoasa de curatare a fetei, care curata porii si indeparteaza reziduurile, sebumul si impuritatile fara a agresa pielea. Lasa tenul proaspat si fin.
  • Esenta cu efect de calmare si hidratare– o esenta de hidratare puternica, insa blanda ce ajuta la reducerea aspectului tern cauzat de uscaciunea tenului. Esenta Hydrasooth ajuta la hidratarea si netezirea tenului, dandu-i un aspect sanatos si luminos.
  • Retinol Reviving Serum– serum cu retinol revitalizant. Un serum facial cu tehnologie avansata care uniformizeaza tonul pielii in timp ce sprijina un aspect suplu si ferm. Ajuta la crearea unui aspect hidratat, neted si radios.
  • Crema de ochi– o crema de ochi cu tehnologie avansata care ajuta la hidratarea, netezirea si luminozitatea zonei ochilor, in timp ce ajuta la reducerea liniilor fine, pe masura ce este folosita.
  • Crema de zi– o crema hidratanta unica pentru uz zilnic, cu SPF 30 care se absoarbe cu usurinta in piele si combate uscaciunea si semnele de imbatranire. Ofera pielii un aspect improspatat in timp ce o protejeaza de soare.
  • Crema de noapte regeneratoare– o crema de toamna hranitoare care ajuta la imbunatatirea nivelului de hidratare si al fermitatii , reduce aparitia liniilor fine in timpul somnului, pentru a descoperi o piele mai neteda si cu apect luminos.

Ingredientele cheie al acestor produse sunt urmatoarele:

  • Complex de retinol si Vitamina C- combinatie unica ce incetineste aparitia ridurilor si a liniilor fine, creste elasticitatea naturala a pielii si reduce aparitia petelor rosii.
  • Extract din frunze de cicoare- ingredient botanic cu eficacitate clinica, similar cu retinolul, care imbunatateste calitatea pielii, redandu-i vitalitatea si luminozitatea.
  • Extract de Chlorella Vulgaris- antioxidant naturalbogat in luteina care hidrateaza si protejeaza tenul de actiunea radicalilor liberi. Diminueaza vizibil ridurile si imbunatateste calitatea pielii.
  • Niacinamida- reduce petele de roseata si imbunatateste vizibil luminozitatea tenului.
  • Mixul de fructe- coacaze, trestie de zahar, portocala, lamaie si extract din zahar de artar.
  • Apa minerala din roci vulcanice- apa calda de izvor care protejeaza pielea, o calmeaza si o hidrateaza in profunzime.

Din experienta mea cu gama de ingrijire DR.C.Tuna Resurface:

Personal, mie imi plac produsele de ingrijire DR.C.Tuna, ma inteleg foarte bine cu ele, mi se pare ca imi hidrateaza bine tenul si de cand le folosesc, tenul meu e mai luminos. In portfardul meu am gasit 4 produse: spuma de curatare, serumul, crema de zi si crema de ochi. Le folosesc in continuare, chiar cred ca e un ritual eficient de ingrijire.

Produsele sunt testate dermatologic, formulele sunt vegane, nu contin parabeni, metale grele, SLS si nu sunt testate pe animale.

Pe langa gama Resurface, mai gasiti inca 6 game, pentru diferite nevoi ale tenului: Acne, Age Reversist, Aqua, Arbore de ceai, Galbenele si Lumi Radiance.

Gasiti informatii despre toate gamele pe site-ul Farmasi, iar pentru ca se apropie Black Friday, gasiti deja multe reduceri pe site. Gama DR.C.Tuna Resurface este la pretul de 400 lei si puteti achizitiona produsele de aici.

Sunt curioasa daca voi ati incercat noile game DR.C.Tuna si ce parere aveti despre ele sau daca va tenteaza sa le incercati, astfel ca astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

PS: pe instagramul meu gasiti si un concurs in care puteti castiga un portfard cu aceste produse si vor fi 2 castigatori ;).

Kisses

35 thoughts on “Review gama de ingrijire Farmasi DR.C.Tuna Resurface

  1. Nu am folosit produsele marca Dr. C Tuna, dar îmi place ce am citit și văzut în articolul tău. Mi-ar plăcea să le încerc!

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.