Lifestyle

S-a deschis un nou magazin Zara in Plaza Romania

Weekendul trecut am vizitat noul magazin Zara deschis in Plaza Romania. Mi-a placut mult conceptul noului magazin asa ca m-am gandit sa va povestesc putin in cele ce urmeaza si sa va arat ce articole interesante am gasit.

Noul magazin Zara s-a deschis de curand in Plaza Romania, din Bucuresti, iar magazinul e cu totul diferit fata de celelalte deschise in mall-urile din oras. Au venit cu un concept nou, gandit si creat probabil in conditiile acestea de pandemie. Astfel ca noul magazin e mult mai mare, mai aerisit, cu un aer minimalist.

Il gasiti la parterul mall-ului Plaza Romania, fix pe partea stanga, in dreptul scarilor rulante, asta daca intrati pe poarta de la strada, unde este si bradutul de Craciun facut din luminite.

Am ramas placut impresionata inca de la intrarea in magazin si imi place mult faptul ca articolele sunt aranjate pe etajere, raftulete si cuiere metalice la distanta destul de mare unul fata de celalalt. Totul pare mai aierisit, mai spatios, iar oglinzile mari de pe pereti contribuie la lucrul acesta.

Pentru ca in noua campanie Buzzstore alaturi de Zara s-a oferit si un voucher, am venit pregatita sa achizitionez ceva. Mi-au atras atentia mai multe articole dar dupa lungi cautari, am ramas la o bluza crop-top in nuante de bej cu maro, foarte potrivita pentru perioada aceasta rece.

Gasiti o multime de articole, perfecte sezonului rece, de la cardigane, blanite pufoase si pulovere in diferite culori, pana la accesorii ca cizme, ghete, genti de material pufos si accesorii care sa complimenteze restul tinutei.

Tot aici au facut si sectiunea de barbati si pe cea de copii, foarte asemanatoare cu sectiunea de femei. Peste tot cuiere metalice cu articole frumos aranjate pe umeras, oglinzi mari care sa lase impresia de spatiu si tot look-ul acesta minimalist, foarte chic pentru un magazin Zara.

Sa fiu sincera, pana la varsta asta nu ma regaseam in articolele lor, nici nu gaseam niciodata ceva care sa imi placa. Dar ce sa vezi, de curand am inceput sa ador brandul si sa comand online de la ei, destul de des. Am in wishlist destul de multe produse, mi se pare ca au articole elegante, iar materialele sunt calitative. Preturile sunt putin mai maricele fata de alte magazine, dar si pentru ca brandul e unul cunoscut si destul de apreciat.

Sunt curioasa daca voi ati vizitat noul magazin Zara sau daca ati aruncat recent un ochi pe site-ul lor, asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.

Am postat pe instagram si un reel cu experienta din magazin asa ca va invit si acolo sa il vizionati.

Kisses

36 thoughts on “S-a deschis un nou magazin Zara in Plaza Romania

  1. Zara este unul dintre magazinele mele preferate. Pe acesta nu l-am vizitat, dar pe cele din Tenerife, le vizitez zilnic când sunt in vacanță. 😊 Abia aștept sa ajung in acesta nou din Plaza.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.