Fashion

Compleu din tricot pentru zilele insorite de toamna

Ador zilele insorite de toamna, iar in ultima perioada sunt tot mai multe. Am profitat si am scos din sifonier un complet dragut, beige, pe care il am de pe site-ul Femme Luxe si am facut cateva poze, cu speranta ca va plac si voua compleurile si pot veni in ajutorul vostru cu o recomandare.

Articole de pe site-ul Femme Luxe mai am si sigur vi le-am prezentat si voua. Au o multime de articole vestimentare pentru toate anotimpurile, la preturi accesibile. Iar comanda, chiar daca vine din UK, vine rapid, prin curier.

Va ziceam ca vreau sa vorbim putin despre acest minunat compleu, din categoaria Longwear-sets, beige, format dintr-o fusta midi si o bluza cu maneca lunga, ambele de tricout. Un tricot foarte fain, perfect pentru zilele insorite de toamna. Le-am asortat cu o pereche de adidasi, in aceeasi culoare si cu o poseta eleganta. Imi place combinatia, arata bine, simplu, casual- elegant. Puteti asorta acest compleu si la o pereche de ghete, dar pentru ca a fost foarte cald in ziua in care l-am purtat, am preferat sa inaugurez o pereche de adidasi noi.

Nu stiu daca v-am mai zis lucrul acesta despre mine pana acum, dar iubesc articolele din tricot. Mi se par perfecte atat toamna, cat si iarna cu un body calduros din categoria Bodycon Dresses. Incerc sa imi achizitionez mereu cateva piese pe care sa le combin in diferite si inedite styling-uri.

Conceptul de compleu mi se pare fain in ideea in care e styling-ul e rapid de facut si merge atat cu piese casual, cat si cu piese elegante. Aici ma refer sa accesorizati voi cu un ceas elegant, bratari, un lantisor sau poate chiar o curea in talie.

Sa stiti ca pe Femme Luxe gasiti si alte nuante, alte materiale pentru astfel de compleuri, trebuie doar sa aruncati un ochi pe site si sa alegeti ceva potrivit gustului vostru. Sunt si calitative materialele din care sunt confectionate articolele vestimentare si asa cum am zis, comanda vine rapid, in cateva zile, prin curier. Puteti bineinteles sa alegeti optiunea de a se livra la oficiul postal din apropierea casei voastre, dar cred ca prin curier e mai usor, mai comod si mai rapid.

Sunt curioasa daca voi stiati de acest site sau daca ati comandat articole de la ei pana acum, asa ca astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

36 thoughts on “Compleu din tricot pentru zilele insorite de toamna

  1. Un compleu de acest tip este perfect pentru zilele de toamnă. Tir ti se potrivește şi te avantajează. Stiam de site, dar nu am reușit sa fac inca o comanda.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.