Reviews

Ingrijirea parului cu noile produse Life Care cu acid hialuronic

In ultima perioada am incercat samponul si balsamul cu acid hialuronic, Biotissima de la Life Care si ma gandeam sa fac o mica recenzie si sa va povestesc si voua putin despre ele.

Ce trebuie sa stiti despre parul meu este faptul ca e vopsit, iar in perioada asta se simte deshidratat, acesta fiind si unul din motivele pentru capore am incercat noile produse pentru ingrijirea parului cu acid hialuronic de la Life Care. Produsele promit hidratare.

  • Samponul cu acid hialuronic– protejeaza parul impotriva ruperii, cauzata de spalarea frecventa. Parului i se ofera stralucirea naturala, devine mai puternic si mai sanatos. In plus, este protejat de factorii externi (vant, ploaie, soare intens). Produsul este vegan, nu contine silicon si poate fi utilizat eficient pentru toate tipurile de par, inclusiv cel ondulat. Are pretul de ~115 lei si il gasiti aici.
  • Balsamul cu acid hialuronic– a fost conceput special pentru a asigura ingrijirea suplimentara de care are nevoie parul tau. Hidrateaza firul de par in profunzime si il ingrijeste de la radacina pana la varfuri, imediat dupa spalare. Ofera elasticitate si o stralucire naturala parului, fara a-l incurca, datorita ingredientelor active din compozitia sa. Produsul este vegan si este recomandat tuturor tipurile de par, inclusiv cel ondulat. Are pretul de ~115 lei si il gasiti aici.

Beneficiile acidului hialuronic pentru par

Acidul hialuronic este recunoscut pentru proprietatile sale de a hidrata parul in intregime, de la radacina pana la varfuri. Acest ingredient ajuta si la protejarea firelor de par impotriva ruperii, cauzata de spalarea frecventa sau folosirea diverselor instrumente de coafat. In plus, acidul hialuronic creeaza o bariera protectoare intre par si factorii externi, care pot dauna acestuia: vant, soare, poluare.
De asemenea, impreuna cu aminoacizii si extractele naturale din samponul cu acid hialuronic, Life Care, revitalizeaza si fortifica firul de par eficient. Astfel, te poti bucura de un par sanatos si puternic in cele mai frumoase momente.

Ingrediente nutritive

Alantoina, arginina, pantenolul, untul de shea si proteinele din grau sunt ingrediente alese cu atentie pentru compozitia acestui sampon cu acid hialuronic, Life Care. Scopul acestora este de a reda stralucirea naturala a parului si de a-i oferi substantele nutritive de care are nevoie pentru a deveni mai puternic. Aceste ingrediente nu incarca firul de par, ci il lasa neted si curat.

Recomandat tuturor tipurilor de par

Datorita compozitiei sale, acest sampon cu acid hialuronic, Life Care poate fi folosit eficient pentru toate tipurile de par. Acesta reuseste sa hidrateze in profunzime chiar si firul de par uscat sau ondulat. Prin utilizarea samponului cu acid hialuronic Life Care parul tau va avea parte de grija si hidratarea de care are nevoie in fiecare moment.

Recomand sa va clatiti parul intotdeauna cu apa mai rece pentru a nu se electriza si sa il periati daca puteti inainte de spalare nu dupa, pentru a evita ruperea firelor de par.

Eu am avut o experienta buna cu produsele cu acid hialuronic, parul meu fiind si aspru, chiar am simtit o diferenta: parul devine mai fin si elastic, iar la capitolul hidratare face ce promite.

Imi place si faptul ca ambalajele sunt maricele, 500 ml, au pompita pentru o dozare usoara si au un miros placut.

Voi ati incercat noile produse pentru ingrijirea parului cu acid hialuronic de la Life Care? Cum vi se par? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

35 thoughts on “Ingrijirea parului cu noile produse Life Care cu acid hialuronic

  1. Acidul hialuronic este extraordinar pentru ten, prin urmare, cred că este ideal și pentru păr. Mulțumesc că mi-ai spus despre acest produs de la Herbalife!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.