Noutati si lansari de produse

Experienta Sample It

Va povesteam recent pe instagram de cutiutele surpriza Sample It, dar pentru ca am impresia ca in comunitatea mea exista oameni care nu ma urmaresc acolo, dar totusi imi urmaresc activitatea aici, m-am gandit sa va povestesc si aici putin despre acest concept.

Sample It este o platforma internationala, disponibila acum si in Romania, in care branduri locale sau globale prezinta noi produse oamenilor ca tine si prietenii tai. Astfel, puteti descoperi si incerca sau testa in premiera produse dintr-o gama variata de categorii, in mod absolut gratuit.

Cum functioneaza:

Super simplu! E nevoie sa va faceti cont in platforma, aici, dupa care completati un formular cu preferintele voastre in materie de categorii de produse si asta-i tot! Mai departe, Sample It se ocupa de transportul produselor care coincid preferintelor voastre direct la usa.

Tot ce trebuie sa faceti dupa ce primiti un pachet este sa completati un scurt formular de feedback despre produsele testate. Practic lasati un review pentru produsele primite. Mi se pare ceva de bun simt. Eu sunt de parere ca ajuti mult o alta persoana in a alege produsele odata ce citeste niste review-uri de la persoane care deja le-au incercat.

Mi se pare un concept cool sincer, mai ales ca produsele sunt tare faine. Am primit si eu o cutiuta si am primit o multime de produse misto pe care le-am incercat cu drag, impreuna cu Alex.

Sunt sigura ca ati ghicit ca produsul preferat a lui Alex a fost ciocolata Lion white bar care a fost delicioasa. Eu m-am bucurat de toate produsele primite, aici am descoperit cipsurile rumenite in cuptor cu gust de ciuperci de la Lays si de atunci le-am recumparat de multe ori. Mi-a placut si cana si cerealele au fost tare bune.

Asa cum ati observat, sunt destul de multe produse in cutie, sunt in varianta full size si in fiecare luna, cutiuta e diferita si produsele foarte diverse.

E posibil sa nu primiti lunar cate o cutiuta, deoarece cei de la Sample It vor sa ofere o experienta unica, iar produsele din cutiuta sa se potriveasca celor alese in acel formular pe care l-ati completat si de care v-am spus in prima parte a articolului. Mie mi se pare geniala si ideea cu completarea unui formular, pentru ca de exemplu, eu nu as vrea sa primesc un pliculet de hrana umeda pentru pisici din moment ce eu am caine :)) si lista poate continua ;).

Fiecare box Sample It include atat branduri dintre cele mai populare, cat si branduri noi ce asteapta sa fie descoperite. Va puteti astepta la produse alimentare, bauturi, produse de frumusete sau ingrijirea casei, supliemte sau produse pentru iubitorii de animale. Toate, potrivite cu profilul vostru.

De ce exista produse gratuite:

Fiecare brand are misiunea de a gasi noi persoane care sa ii aprecieze produsele. De fapt, sampling-ul este una dintre cele mai vechi si mai de succes tactici de marketing.

Daca ai gustat vreodata o cireasa din piata inainte de a cumpara un kilogram, intelegi foarte bine mecanismul.

Nu uitati sa va faceti cont, sa completati formularul cu preferintele voastre de consum si sa asteptati sa primiti cutiuta Sample It.

Sunt curioasa cum vi se pare si voua acest concept si daca v-ati facut cont pe Sample It, asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

31 thoughts on “Experienta Sample It

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.