Reviews

Review masti Pixi skintreats

Am tot testat in ultima perioada noile masti Pixi skintreats si pentru ca mi-a placut mult cum se simt pe ten si mai ales cum lasa tenul dupa utilizare, m-am gandit sa revin cu cateva informatii despre ele si aici.

Despre brandul Pixi v-am mai povestit de nenumarate ori, au o varietate mare de produse, de la produse pentru ingrijirea tenului si corpului pana la produse tare misto de makeup. Produsele sunt vegane, nu sunt testate pe animale, au ingrediente safe si unele game se gasesc inclusiv la noi in Romania, in Sepora.

Mastile skintreats sunt trei la numar si sunt complementare gamelor cu vitamina C, trandafir si Milky. Au ambalaje tare dragute, efectiv vin sub forma de galetusa, avand 300 ml fiecare, capac si o spatula pentru a face mai usoara aplicarea.

  • Masca Pixi skintreats cu Vitamina C– pentru un ten luminos, cu nutrienti si plante botanice care ajuta la revitalizarea tenului. In compozite se gasesc urmatoarele: citrice, ceai verde, acid ferulic si ginseng care hidrateaza si ofera luminozitate tenului. Mie mi-a placut tare mult aceasta gama cu vitamina C si am fost incantata sa incerc si aceasta masca. Se aplica intr-un strat subtire pe ten, se simte tare bine, revigoreaza tenul instantaneu si efectul e tare fain. Momentan nu e disponibila la noi, dar o puteti achizitiona de aici.
  • Masca Pixi skintreats cu trandafir– contine un amestec de trandafir, ulei de argan, centella asiatica si curcuma care hranesc, hidrateaza si reimprospateaza tenul. Este imbogatita cu substante nutritive si active, oferind pielii tot ce are nevoie. Uleiul de maces din compozitie hidrateaza, uleiul de argan netezeste si hraneste in profunzime, centella asiatica repara si calmeaza datorita proprietatilor sale antibacteriene si anti-inflamatoare, iar curcuma are proprietati antioxidante de protectie pentru piele. Din fericire o gasiti la noi, aici.
  • Masca Pixi skintreats Milkey- amestecul sau de nuca de cocos, ovaz, musetel si catina, calmeaza pentru o senzatie intensa de hidratare. Imbogatit cu substante nutritive si active, aceasta masca revitalizanta ofera pielii tot ce are nevoie, intr-o clipita. Cocosul hraneste si imbunatateste calitatea pielii, extractul de ovaz calmeaza si hidrateaza, musetelul calmeaza iritatia si catina hidrateaza si reduce roseata. O gasiti aici.

Mod de utilizare:

Se poate aplica zilnic, intr-un strat subtire, se lasa sa actioneze ~10 minute si se indeparteaza cu apa sau se sterge cu un servetel demachiant.

Tenul ramane hidratat, fin si revitalizat.

Experienta mea cu ele e una buna, le recomand cu drag. Plus ca vin intr-o cantitate generoasa care va va ajunge cu siguranta pentru o perioada lunga.

Sunt curioasa daca voi le-ati incercat pana acum, asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

32 thoughts on “Review masti Pixi skintreats

  1. Sunt mare fan măști pentru ten, dar pe cele de la Pixi nu le-am încercat.
    Le voi avea în vedere, poate chiar îmi voi face un cadou de Moș Crăciun 🙂

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.