Reviews

Review crema de maini Avene cold cream

Aud tot mai des in ultima perioada ca persoanele din jurul meu se confrunta cu piele uscata, descuamare si inrosire. M-am gandit sa vin cu o recomandare pentru aceste probleme, mai exact o crema de iarna numita cold cream, care revolutioneaza ingrijirea pielii sensibile si a celei afectate de frig.

Cold cream sau crema de iarna are o consistenta foarte densa. Este o emulsie pe baza de apa si ulei, ale carei ingrediente principale sunt ceara de albine si uleiul de masline. Este o crema care racoreste fiind ideala pentru ingrijirea pielii uscate, hranind si atenuand senzatia neplacuta de strangere si inrosire cauzata de frig.

Datorita compozitiei si texturii sale, cold cream este foarte potrivita pentru tenul uscat si sensibil, ca si pentru tenul predispus la descuamare si la mancarimi. Are efect hidratant, emolient, luminator si protector. Cold cream este excelenta pentru tratarea pielii uscate de pe coate si de pe genunchi, dar si pe post de crema de maini. Crema de iarna este indicata pentru bebelusi, care au pielea subtire și sensibila.

Recent, am aflat ca crema cold cream are si alte intrebuintari: poate fi folosita pe post de demachiant si este eficienta inclusiv in cazuri de acnee de iarna. Exista mai multe branduri pe piata care produc aceste creme, cele mai recunoscute fiind Avene si Bioderma.

Eu vreau sa va povestesc in cateva cuvinte despre crema de maini cold cream de la Avene. O folosesc de cateva saptamani si am o experienta foarte buna cu aceasta, astfel ca recomand cu drag sa o incercati, in special daca in aceasta perioada aveti mainile uscate si foarte crapate.

  • Hidrateaza in profunzime si reface pielea degradata a mainilor.
  • Protejeaza mainile de agresiunea zilnica a factorilor casnici sau chimici si lasa pielea catifelata pe un termen indelungat.
  • Are o textura lejera, se absoarbe repede in piele si nu lasa o pelicula grasa.
  • Contine apa termala Avene care calmeaza, hidrateaza si previne uscarea pielii.

Puteti sa o aplicati ori de cate ori simtiti nevoia si o puteti achizitiona la un pret bun de pe site-ul Notino.

Sa stiti ca gasiti o varianta si pentru bebelusi, ABC Derm cold cream de la Bioderma, cu o consistenta foarte blanda si non-grasa, care elibereaza pielea fragila a copiilor de senzatiile neplacute si o protejeaza impotriva vremii nefavorabile. Ceara de albine, impreună cu uleiul de migdale si cu glicerina, formeaza o pelicula fina pe corpul copilului, mentinand astfel pielea nu doar hidratata si bine hranită, ci și neteda la atingere.

Mi se pare un concept foarte fain si util acesta de cold cream si recomand sa incercati produsele. Gasiti inclusiv produse pentru ten, asa ca daca aveti probleme cu tenul poate va ajuta recomandarile mele.

Sunt curioasa daca voi ati incercat pana acum asa ca nu uitati sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

22 thoughts on “Review crema de maini Avene cold cream

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.