Reviews

Produse pentru ingrijirea parului din gama Nook de la Probeauty

Probeauty este unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente si consumabile pentru saloanele de frumusete din Romania. Produsele de ingrijire profesionale din gama Nook sunt cele care mi-au rasfatat parul in ultima perioada, astfel ca vin azi cu cateva informatii pentru voi.

O ingrijire adecvata a parului implica in primul rand un ritual si folosirea unor produse potrivite tipului de par si adaptat nevoilor acestuia. Cu produsele potrivite parul tau va arata bine si va fi foarte usor de ingrijit, fie ca e vorba de un par fin, cret, gras, vopsit sau uscat, toate necesita o ingrijire personalizata si atentie pentru a avea un par stralucitor si sanatos.

Brandul Nook este o noutate si pentru mine, el ofera produse 100% vegane si cu ingrediente naturale in compozitia lor. Gasiti o multime de produse potrivite oricarui tip de par, chiar au o gama diversa pe site.

De cateva saptamani am inceput sa folosesc si eu produsele din gama Nook potrivite tipului meu de par, mai exact samponul reechilibrant si sebo-reglator potrivit scalpului cu matreata, masca pentru par uscat si deteriorat si uleiul cu argan. Mai jos gasiti cateva informatii pentru fiecare produs in parte.

  • Samponul reechilibrant Nook Difference Hair Care Re-Balance Sebo-Balancing 500ml- perfect pentru scalpul cu matreata si exces de sebum. Calmeaza pielea capului si reda balansul natural al scalpului. Previne iritatia si uscarea scalpului. Mod de folosire: Se aplica pe parul ud, se lasa cateva minute dupa care se clateste Daca este necesar repetati. Samponul este bland cu scalpul, curata eficient si se vede diferenta de la prima folosire in ceea ce priveste matreata. Il gasiti aici.
  • Masca Nook Beauty Family Butter Butter Dry And Damage Hair 250 ml – pentru refacerea parului uscat si deteriorat, cu maqui organic si extract de nuca de cocos. Cu proprietati antioxidante, ajuta la refacerea stralucirii parului, conferidu-i volum si eleasticitate. O aplic imediat dupa ce am indepartat samponul si o las sa actioneze pana termin cu spalatul pe restul corpului. O gasiti aici.
  • Ulei de argan Nook Magic Argan Oil Absolute Oil Intensive Treatment 100ml – tratament intensiv cu proprietati de regenerare si protejare a parului. Aduce vitalitate si luciu parului uscat, zburlit si degradat. Hidrateaza parul dificil. Elimina varfurile despicate lasand parul sanatos si lucios, fara fire rebele. Filtru UV. Ingrediente active: Ulei de Argan, Ulei de Macadamia, Proteine de matase. Mod de folosire:  Se distribuie cateva picaturi pe varfuri si lungime pe parul umed sau uscat. Pentru a mari stralucirea parului se adauga 2-3 picaturi in vopsea si se aplica pe par. Il gasiti aici.

Imi plac produsele, sunt eficiente pentru parul meu si sunt multumita de brandul Nook. Imi place ca foloseste ingrediente naturale in compozitia produselor si chiar sunt blande cu parul. Cu siguranta am sa mai apelez la produsele lor pe viitor.

Vin si cu o veste buna pentru voi, luna aceasta produsele din gama Nook au reducere de 20% pe site ;).

Sunt curioasa daca voi ati incercat produsele Nook sau daca v-au atras atentia asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

28 thoughts on “Produse pentru ingrijirea parului din gama Nook de la Probeauty

  1. Îmi place ce am citit despre produsele Nook. Deși nu le-am folosit niciodată, m-ai convins și mi-ar plăcea să le încerc.
    Mulțumesc pentru recomandare!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.