Reviews

Bratara fitness Fitbit Luxe

Din colectia Luxe am pus ochii pe bratara fitness inca de la lansarea acesteia. Pentru ca sunt o persoana destul de activa si imi plac la nebunie plimbarile lungi am zis ca e musai sa am si eu o bratara fitness de la Fitbit. Achizitionarea acesteia a fost cea mai buna decizie. Impreuna cu aplicatia Fitbit fac cea mai buna echipa in inregistrarea unor functii importante dar si in colectarea datelor de tip pasi, kilometri, etc, despre care vom vorbi in cele ce urmeaza.

Ca design, bratara Fitbit Luxe este destul de minimalista, fiind disponibila in mai multe culori. Cadranul are forma dreptunghiulara, material otel inoxidabil placat PVD, cu o dimensiune de 36.30 x 17.62 mm si o grosime de 10.05 mm. Cureaua este din silicon, iar sistemul de inchidere este cu catarama clasic. Displayul este de tip amoled, cu touchscreen, multicolor. Ca indici gasim GPS activat, monitor cardiac, iar printre functiile sale inteligente se gasesc: conectivitate bluetooth 4.2, notificari inteligente, pedometru, monitorizare somn si calorii arse. Acumulatorul este de tip Lithium-lon Polymer cu timp stand-by pana la 120h.

Hai sa trecem la functiile cele mai importante zic, cele care se completeaza bine cu aplicatia Fitbit, pe care o gasiti in store (both android and iOS). Ritmul cardiac este inregistrat 24/7, monitorizarea saturatiei de oxigen (Sp02), ritm si distanta in timp real, inregistrarea a 20 de moduri de exercitii + SmartTrack, este rezistent la apa 5 Atm si are o functie foarte misto pentru urmarirea perioadei menstruale care e foarte accurate (in aplicatie puteti inregistra inclusiv simptome si alte date legate de menstruatia voastra). Gasiti exercitii de respiratie ghidata, iar modul “nu deranjati” devine interesant cand vrei sa petreci timpul doar cu tine, in liniste. Pe timpul noptii, alarmele sunt silentioase.

Ce ar fi o bratara fitness fara cronometru?! Temperatura de functionare este de -20 grade pana la 45 grade. Sincronizarea datelor cu telefonul este usor de facut initial, iar dupa se face automat, iar timpul de incarcare este undeva la 2h. Bateria pe mine ma tine fix o saptamana, deci o incarc o data pe saptamana (si nu va lasati pacaliti, am activate notificari pentru toate aplicatiile) si asta e una din partile cele mai bune.

Eu in aplicatia Fitbit nu am optat pentru Premium si cu toate acestea, mi se pare ca datele sale sunt foarte faine. Am disponibile toate datele stilului de viata intr-o bratara cu design elegant. Setarile pentru managementul stresului e o functie importanta pentru mine, iar monitorizarea si scorul somnului ma ajuta sa imbunatatesc calitatea somnului de fiecare data.

Pentru ca v-am zis ca imi plac plimbarile lungi, pentru mine inregistrarea pasilor si a kilometrilor este cea mai folositoare. Mereu compar o saptamana cu alta sa vad ce am imbunatatit. Primesc saptamanal un raport complet cu toate inregistrarile si le am salvate pe toate sa le compar. Numarul caloriilor pentru mine nu e atat de important, dar e acolo pentru cine se uita mereu la el.

Pot sa zic ca pentru mine bratara fitness Fitbit Luxe e foarte utila, de cand o am, o singura data am dat-o jos. Pentru o persoana activa eu zic ca merita si stiu ca sunt o multime de alte modele, dar eu va recomand Luxe, e cea mai minimalista posibil si totusi are o multime de functii importante pentru a monitoriza stilul de viata. O gasiti aici si vine la cutie si cu un cablu USB pentru o incarcare eficienta.

Puteti urmari si acest reel cu unboxing-ul bratarii fitness 😉.

Sunt tare curioasa daca voi aveti o astfel de bratara fitness sau daca vi se pare utila, asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

20 thoughts on “Bratara fitness Fitbit Luxe

  1. Imi place foarte mult bratara fitness pentru ca este finuta si frumoasa, pe langa specificatiile tehnice de mare ajutor.

    Liked by 1 person

  2. Eu folosesc Fitbit Versa 2 si sunt incantata de ceas! Are ocazional lag la sincronizare, in rest toul e bine. Imi place culoarea bratarii tale! Eu am ales un roz pal. Pare comoda o bratara asa minimalista. ^_^

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.