Reviews

Chilotii menstruali Ameissy

De curand am facut un unboxing pe instagram in care va aratam si va povesteam despre chilotii menstruali Ameissy, un concept fascinant pentru acea perioada a lunii. Am primit multe intrebari in legatura cu ei asa ca am revenit cu un scurt feedback, tot pe instagram si o completare cu mai multe detalii in cele ce urmeaza.

Lenjeria intima Ameissy nu difera cu mult de cea zilnica. Se foloseste exact ca perechea de lenjerie zilnica preferata si se spala la fel, partea cea mai buna este ca poate fi purtata si in acea perioada a lunii, chiar si la o menstruatie abundenta, fara a avea grija cu privire la riscul de scurgere, mirosuri neplacute, pete teribile si situatii jenante.

Lenjeria Ameissy este fabricata in Europa si toate tesaturile sunt de origine europeana. Au origine vegetala, biodegradabili si compostabili, antibacteriana, este blanda cu pielea, au o productie sustenabila si sunt prietenosi cu mediul inconjurator.

Gasiti pe site diferite culori si modele din care sa alegeti. Exista o gama optima de marimi, de la XS la 4XL, gasiti inclusiv un tabel de marimi pentru o potrivire mai buna, pana si nivelul de absorbtie poate fi ales, indiferent de flux. Chilotii sunt reutilizabili, durabili si se spala la masina de spalat. Cel mai mare plus, din punctul meu de vedere, este faptul ca contribuim la protectia mediului inconjurator.

Experienta mea Ameissy a fost una pozitiva. Materialul e unul placut, tesatura din care sunt confectionati chilotii se simte tare bine pe piele si sunt foarte comozi. I-am incercat pe cei pentru noapte, din colectia Paris, negru antracit, cu absorbtie de 4-5 tampoane, dezvoltat pentru un flux abundent. Am fost surprinsa placut de rezistenta mare la scurgeri, umiditate si la protectia ridicata, nu s-a produs nici un incident neplacut pe perioada noptii. I-am pus seara inainte de culcare, i-am dat jos dimineata, i-am spalat de mana folosind un sapunel Ameissy si i-am bagat la masina de spalat. Tot procesul mi s-a parut usor si chiar sunt incantata dupa testare. Cu siguranta o sa mai imi cumpar cateva perechi pentru a putea renunta in timp la absorbante. Ideea de a avea o planeta mai curata si de faptul ca as putea contribui la asta ma incanta maxim.

Ce nu v-am spus inca este faptul ca Ameissy e un brand din Bulgaria si de curand au deschis un magazin online si pentru Romania, iar vestea buna este ca inca puteti achizitiona perechea preferata de chiloti menstruali cu reducere de pana la 40%. Livrarea este rapida, la comenzile de peste 200 lei livrarea e gratuita, iar sub aceasta suma livrarea este 12 lei pentru intreaga tara.

Sunt tare curioasa daca feedback-ul meu v-a ajutat si v-a convins sa ii incercati si voi asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

16 thoughts on “Chilotii menstruali Ameissy

  1. Par tare faini acesti chiloti speciali. As vrea sa ii incerc si eu pe viitor. Imi place si faptul ca sunt eleganti cu acea dantela fina in partea de sus ^_^

    Liked by 1 person

  2. Cred că este cea mai bună și mai revoluționară invenție pentru femei. Avem nevoie de protecție și siguranță în perioada menstruației și nimic nu trebuie să ne afecteze din sensibilitate, încredere, frumusețe.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.