Reviews

Review: Fardul de obraz Bourjois

Povestea acestor farduri de obraz incepe in 1863, pe scena teatrelor din Paris, cand Joseph-Albert Ponsin crea produse cosmetice pentru actrite si actori. Daca nu ati observat, ambalajul fardului are exact nuanta fardului din interior, iar lucrul acesta se intampla din anul 1914.IMG_0491Care e procesul prin care se fabrica aceste farduri de obraz:

Fardurile de obraz Bourjois sunt realizate printr-un procedeu complex de coacere, astfel ca fardurile au o textura catifelata, fina si sunt foarte pigmentate.

Ambalajul:

Cutiutele rotunde ale blushului au aparut in 1883 si s-au pastrat pana azi. Au 2.5g, vin cu o oglinda atasata si cu o pensula mica pentru aplicare. Cutiuta rotunda, eleganta, magnetica e absolut superba. Dupa parerea mea ambalajul e unic si frumos gandit, usor de purtat in geanta si reaplicat in timpul zilei.IMG_0492Cum este fardul de obraz:

Absolut genial. Are o textura fina, catifelata, un miros delicat, iar finish-ul e unul luminos, astfel ca pe ten arata tare bine. Pe parcursul zilei rezista foarte bine. Este un fard foarte pigmentat, asa ca va sfatuiesc sa il aplicati cu grija deoarece riscati sa puneti prea mult produs.

Fardurile de obraz vin intr-o multime de nuante, asa ca aveti de unde sa alegeti. Eu am nuanta 42 Rose Blossom, dar ma tenteaza cel putin inca 4 nuante si cu siguranta o sa le adaug in colectia mea.IMG_0493De unde le puteti cumpara:

Fardurile de obraz le gasiti in magazine fizice: Auchan, Carrefour in zona cu produse cosmetice, dar le puteti comanda si online: aici si aici.

Sunt tare curioasa daca voi ati incercat acest fard de obraz si ce parere aveti despre el, asa ca astept sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

12 thoughts on “Review: Fardul de obraz Bourjois

  1. Am avut mai demult un blush Bourjois în ton de piersică si era fain! Păcat că eram mai mică și nu prea abuzam de el. Acum sunt și eu fericită că am primit în kitul Marie Claire un duo blush Bourjois și abia aștept să îl folosesc zilele acestea!! 😘 E super culoarea modelului tău.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.