Reviews

Despre pielea uscata si produsele Gloves in a Bottle

In perioada rece suntem predispusi la uscarea pielii, in special daca pielea e uscata si sensibila, sezonul rece accentueaza aceasta problema. Am cautat de-alungul timpului diverse solutii pentru aceasta problema si am gasit cateva produse care s-au ridicat la nivelul asteptarilor mele, iar 2 dintre acestea sunt produsele Gloves in a Bottle despre care vreau sa va povestesc astazi.

Pielea uscata e cauzata de pierderea hidratarii naturale si a uleiurilor naturale ale pielii. Lotiunile si cremele conventionale (artificiale) hidratante incearca sa rezolve aceasta problema prin saturarea pielii cu petrol sau cu substante pe baza de ceara care se indeparteaza imediat ce pielea intra in contact cu apa sau cu un obiect.

Ati observat vreodata ca odata ce incetati sa folositi o lotiune sau o crema conventionala (artificiala) pentru hidratarea pielii, pielea devine mai uscata decat era inainte de a incepe utilizarea acesteia?

Atunci cand aplicati lotiuni sau creme hidratante artificiale pe suprafa pielii transmiteti un mesaj creierului ca pielea este hidratata in mod adevcat, cand aceasta este de fapt deshidratata de umiditatea ei naturala. 

In timp ce lotiunile si cremele hidratante artificiale pentru piele raspund simptomelor de piele uscata, cauza principala a problemei persista si singura solutie reala o reprezinta propria hidratare naturala a pielii si a uleiurilor acesteia. Cu toate acestea, datorita faptului ca pielea nu produce o cantitate suficienta de umiditate naturala sau uleiuri, pielea devine din ce in ce mai uscata. 

Cum se poate remedia afectiunea pielii uscate:

Pentru ca hidratarea sa rezolve de fapt starea pielii uscate fara sa mascheze simptomele, hidratarea trebuie sa penetreze al doilea strat major al pielii. Cremele hidratante artificiale, care au in componenta petrol sau ceara, stau pur si simplu la suprafa pielii. 

Pana nu demult, singura modalitate de a combate starea pielii uscate era aplicarea cremelor hidratante artificiale, lotiunilor sau cremelor de corp, care sunt proiectate doar pentru a masca temporar pielea uscata. Efectul pe termen lung este acela ca pielea ta dezvolta o dependenta de aceste creme hidratante artificiale. Acesta este motivul pentru care pielea ta trece printr-o perioada in care este si mai uscata odata ce incetati sa utilizati aceste creme.

Ce sunt produsele Gloves in a Bottle:

Spre deosebire de cremele hidratante artificiale, Gloves in a Bottle este o lotiune de protectie care patrunde in stratul exterior al celulelor pielii si formeaza cu acestea ceea ce se numeste o pereche de manusi invizibile. 

Aceste “manusi invizibile” previn fenomenul de uscare a pielii prin mentinerea la distanta a substantelor iritante si prin pastrarea propriei umiditati naturale ale pielii , ceea ce o va mentine hidratata pe termen lung.

Parerea mea despre produsele Gloves in a Bottle:

Eu am fost placut surprinsa de aceste produse. Mi se pare ca hidrateaza pielea foarte bine si ii ofera hidratare pentru o perioada indelungata chiar daca te speli dupa ce aplici produsul. Am fost foarte surprinsa sa observ ca intr-adevar cremele artificiale creeaza dependenta, iar pielea devine din ce in ce mai uscata dupa folosirea lor.

Daca nu le-ati incercat si cautati un produs care sa hidrateze pielea cu adevarat pe termen lung, va recomand sa incercati produsele Gloves in a Bottle.

Produsele Gloves in a Bottle le gasiti aici. 

Sunt curioasa daca voi le-ati incercat si ce parare aveti despre aceste produse asa ca va astept sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

Advertisement

15 thoughts on “Despre pielea uscata si produsele Gloves in a Bottle

  1. Mi-a placut aceasta crema minune. Eu nu am mari probleme cu mainile, dar mama mea este coafeza si sta cu mainile in solutii, vopsele, etc si i-am oferit-o ei. A zis ca este excelenta. Chiar a ajutat-o mult

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.