Favorite

Produse Favorite|Aprilie, mai, iunie|Makeup, skincare, accesorii si seriale

Dupa cum stiti deja, atat articolul cu produse favorite, cat si clipul de pe Youtube, am decis sa il fac odata la 3 luni, asa ca astazi vreau sa va arat ce produse am folosit in ultimele 3 luni, dar si cateva accesorii dragute si 2 recomandari de seriale.

In aceste 3 luni am incercat sa imi mentin rutina de ingrijire si de machiaj cat mai clean si simpla, dar am incercat si cateva produse noi care mi-au placut si pe care le-am folosit aproape zilnic. Sunt atat produse de skincare, cat si de machiaj si am sa va vorbesc putin despre ele in urmatoarele randuri.

Produse de skincare si ingrijire:

  • Avon Care Rich Moisture Lotion– lotiunea de corp de la Avon vine intr-un ambalaj de 750ml si o folosesc zilnic, dupa fiecare spalare. Se absoarbe rapid in piele, are un miros fresh si hidrateaza foarte bine.
  • Apa micelara pentru ten sensibil La Roche Posay– o apa micelara care indeparteaza machiajul cu usurinta, nu irita pielea si e foarte spornica.
  • Masca exfolianta Peel & Polish Pixi– are particule exfoliante fine care ajuta la exfolierea tenului si a celulelor moarte ale pielii. O gasiti in Sephora.
  • Ser cu vitamina C si acid hialuronic BetterSkin Naturals– este produsul care pentru mine a functionat foarte bine. M-a ajutat sa scap de petele solare pe care le aveam pe ten de foarte multi ani si imi lasa pielea hidratata in fiecare seara. Are o pompita cu care e foarte usor de dozat produsul si face o treaba minunata.

Produse de machiaj:

  • Primerul Camera Ready Farmasi– este un primer sub forma de crema care blureaza porii si pregateste tenul pentru urmatorul pas: machiajul. Am ramas placut impresionata de acest produs, chiar face o treaba buna, iar formula aceasta de crema imi place tare mult.
  • Fond de ten Gerovital Beauty– in nuanta Ivory, cu acid hialuronic si vitamina e, e top 3 cele mai bune produse incercate pentru tenul meu. Are acoperire medie, este pentru toate tipurile de ten, arata foarte bine aplicat pe tenul meu si are o rezistenta mare.
  • Multifunctional stick Super Stay Maybelline– un concealer cremos care acopera bine cearcanele, se estompeaza usor cu ajutorul buretelului din celalalt capat si are o rezistenta mare.
  • Pudra Stay Matte Rimmel London– este o pudra pe care o folosesc de ceva timp, am redescoperit-o lunile acestea. Seteaza foarte bine produsele de pe ten si rezista intreaga zi. O gasiti in supermarketuri la un pret accesibil.
  • Bronzer XXL All over glow Milani– o pudra de conturare care vine intr-un ambalaj mare, in 2 nuante, una mai deschisa si una mai inchisa. Mie imi place sa le combin, iar aplicate pe ten arata tare bine. E un bronzer pigmentat care se gaseste pe MakeupShop.
  • Iluminator Ultra Glow Primark– cu particule de sclipici, pigmentat, arata genial aplicat pe ten. Eu il folosesc in ultima perioada zilnic tocmai pentru ca da un glow atat de natural si frumos pe ten.
  • Blush To Go Sephora– un blush cremos, cu o nuanta pigmentata de roz, arata tare bine pe ten si se estompeaza frumos fara sa pateze tenul. Il gasiti la promotie in perioada aceasta la Sephora.
  • Ka Brow Benefit– un produs care imi face zilele mai usoare de cateva luni bune. Produsul e in varianta mini, usor de luat in calatorii. Pensula din capatul produsului e foarte utila cand vine vorba de a-ti contura sprancenele pe fuga.
  • Sourcils Styler Lancome– tot un produs pentru sprancene foarte la indemana in ultima vreme deoarece e foarte simplu sa iti perii sprancenele si sa le dai culoare in acelasi timp.
  • Mascara Big & Beautiful Boom Astor– o mascara cu o periuta uriasa care alungeste si da volum genelor. Are un pret accesibil si il gasiti online.
  • Ultra Satin Lip ColourPop– in nuanta Calypso, acest ruj satinat se usuca mat pe buze, nu usuca si e foarte rezistent.
  • Gloss Fenty Beauty Milk Diamond– un gloss foarte rezistent care poate fi aplicat si peste un ruj, nu lipseste absolut deloc buzele si e produsul dupa care intind mana cel mai des in perioada aceasta.

La capitolul accesorii am purtat in ultima perioada acele agrafe de par cu perle tare frumoase. Sunt foarte chic si la moda in perioada aceasta si le gasiti cam in orice magazin.

O pereche de cercei de la Sinsay si-au facult locul in favoritele mele deoarece vin in set de 6 perechi si sunt colorati si potriviti de vara.

2 seriale pe care vi le recomand:

  • The Walking Dead– un serial drama, actiune, despre sfarsitul lumii, monstrii si lupta pentru supravietuire. M-a prins din primele clipe si m-a tinut cu sufletul la gura toate sezoanele.
  • The Last Czars– un documentar despre Rusia, despre tar si tarina, dar si despre Rasputin. Am aflat informatii din aceste documentar pe care nu le stiam din scoala generala. Va recomand sa il urmariti impreuna cu familia. Il gasiti pe Netflix.

Am postat si un clip pe canalul meu de Youtube pe acest subiect, asa ca daca doriti sa vedeti si varianta video, va las aici clipuletul sa il urmariti.

Sper sa va fie util acest articol si va astept in sectiunea de comentarii sa imi spuneti ce produse ati incercat pana acum din cele prezentate.

Kisses

36 thoughts on “Produse Favorite|Aprilie, mai, iunie|Makeup, skincare, accesorii si seriale

    1. Si eu m- gandit sa ma apuc de The Last Czars, dar astept sa apara Casa de Papel.dupa ii acord si o sansa serialului cu tari.
      Multumesc si pentru lista de produse! Am pus cateva pe lista😁

      Liked by 1 person

  1. Nu am incercat niciunul dintre produsele prezentate de tine, dar luna trecuta m-am indragostit de crema de fata Biotherm si pudra iluminatoare de la Farmec.

    Liked by 1 person

  2. Si eu folosesc o mare parte din produsele mentionate de tine, in special pe cele de la Pixi, pe care le-am descoperit de curand. Desi stiam de acest brand, abia acum am vazut cat de faine sunt produsele de skincare 🙂

    Liked by 2 people

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.