Reviews

Produse cu Vitamina C Pixi

Despre produsele Pixi v-am mai vorbit in nenumarate randuri atat aici, cat si pe Instagram, instastory, iar pentru ca am tot primit intrebari despre gama Pixi cu vitamina C, m-am gandit sa va scriu cateva informatii.

Gama Pixi cu vitamina C am primit-o deja de ceva timp asa ca am avut timp sa incerc produsele si sa imi fac o parere despre ele.

Cred ca deja stiti ca iubesc produsele cu vitamina C, tenul meu se intelege tare bine cu ele. Au un efect benefit asupra tenului meu: luminozitate, mai putine pete de la soare, mai putine pete pigmentare.

Ambalaj:

Produsele cu vitamina C de la Pixi m-au cucerit de la ambalaj. Au venit intr-un borcanel foarte simpatic, avea trecut numele meu pe el si cand l-am deschis am simtit un miros puternic de citrice.

Despre produsele Pixi cu vitamina C:

Cleanser cu Vitamina C– are un ambalaj foarte dragut conceput, cu pompita sa nu risipesti produsul, curata tenul si il lasa luminos, iar acidul ferulic din compozitie protejeaza pielea e factorii agresivi externi.

Tonerul cu Vitamina C– cu un miros puternic de citrice, curata tenul, intareste bariera pielii si exfoliaza delicat. Eu il folosesc dupa ce imi demachiez si spal tenul. Nu contine alcool, este potrivit tuturor tipurilor de ten si are un ambalaj de 100ml.

Serul cu Vitamina C– acidul ferulic si vitamina C ajuta la imbunatatirea pielii afectata de razele solare si ii da luminozitate. Serul poate fi folosit zilnic, cate 2-3 pompite sunt mai mult decat suficiente pentru a acoperii atat pielea fetei, a gatului, cat si decolteul.

Lotiunea cu Vitamina C– are o textura mai grasa dar se absoarbe rapid in piele. Vitamina C are un puternic efect antioxidant care ofera tenului luminozitate. Este potrivita oricarui tip de ten si poate fi folosita zilnic.

Caviar balm cu Vitamina C– Se aplica in special seara deoarece peste noapte, el se absoarbe in piele. Are acelasi efect antioxidant, de luminozitate si deasemenea hidrateaza foarte bine pielea.

Cum ma inteleg cu produsele Pixi cu vitamina C:

Dupa cum am mentionat, tenului meu ii priesc produsele cu vitamina C, iar cele de la Pixi sunt foarte bune.

Produsele Pixi cu Vitamina C au o multime de ingrediente, o sa va las aici o lista mica cu cele mai important: apa, citrice, acid glicolic, vitamina C, lamaie, etc.

De unde se pot achizitiona produsele Pixi cu vitamina C:

Produsele Pixi le gasiti in Sephora, dar si online pe site-ul Pixi.

Sunt curioasa daca voi ati incercat aceste produse cu Vitamina C, asa ca astept sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

Advertisement

30 thoughts on “Produse cu Vitamina C Pixi

  1. Serul m-a atras cel mai tare dar și celeleate produse cred că și-ar găsi utilitate în ritualul meu de îngrijire. Nu le-am încercat încă, dar m-ai convins că produsele Pixi cu vitamina C merită încercate.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.