Noutati si lansari de produse

Noutati colorate The Body Shop

Am primit recent un coletel colorat cu noutatile de vara de la The Body Shop, iar pentru ca multe persoane au fost interesate de aceste noutati, m-am gandit sa vin cu cateva informatii suplimentare despre aceste produse.

Sunt sigura ca din persoanele care imi citesc blogul sunt cativa care nu cunosc multe lucruri despre acest brand asa ca m-am gandit sa incep cu asta.

Povestea brandului The Body Shop a inceput in Brighton, Anglia. Fondatoare sa, Dame Anita Roddick a inceput sa mixeze propriile produse si sa le infuzeze cu o noua idee de afacere. Astfel ca azi, brandul The Body Shop are peste 3000 de magazine in 66 de tari si se dedica in fabricarea unor produse vegane, cu ingrediente naturale extrase din natura. Produsele nu sunt testate pe animale si pentru ca cei de la The Body Shop sunt prietenosi cu natura, ambalajele produselor sunt reciclabile.

Noutatile de vara The Body Shop:

  • Gel-spray pentru ten cu vitamina E– racoreste tenul cu o pulverizare rapida care se absoarbe imediat. Este indicat pentru toate tipurile de ten. Revigoreaza, improspateaza si hidrateaza tenul. Are o textura foarte usoara, non uleios, cu extract de zmeura si poate fi folosit ca un gel hidratant dimineata sau ori de cate ori e nevoie de un refresh. Il gasiti aici, la pretul de 63 lei.
  • Spray pentru par si corp Mists Collection– perfecte pentru cand ai nevoie de un pick-me-up rapid, sprayurile colorate sunt inspirate de ingrediente superalimente din lumea intreaga. Va puteti bucura de 5 explozii de arome (Coconut & Izu- o aroma fresh, tropical ce te duce cu gandul la vacanta; Apricot & Agave- cand ai nevoie de un indulcitor on the go; Pomegranate & Red Berries- o fuziune de fructe de padure dulci, astringente de vara; Pink Pepper & Lychee- un buchet de note florale si piper care iti ridica starea de spirit; Lime & Matcha- un boost citric, revigorant), toate in ambalaje de 150 ml, cu pulverizator pentru o dozare optima. Gasiti aceste sprayuri aici, la pretul de 74 lei.
  • Exfoliant pentru maini Hemp– ofera o exfoliere delicata a pielii, pregatind-o pentru hidratare. Cojile de nuca de cocos si de migdale indeparteaza delicat murdaria si pielea uscata lasand mainile super fine si suple. Acest exfoliant cremos protejeaza bariera naturala a pielii si este imbogatit cu ulei din seminte de canepa. Gasiti exfoliantul aici, la pretul de 37 lei.

Imi plac extrem de mult produsele The Body Shop! Nu e prima data cand folosesc produsele lor, sunt fana inraita a gelurilor de dus, bombelor de baie si cremelor de corp. Au arome foarte puternice, produsele lor au o explozie de culori si ma bucura extrem de mult faptul ca ingredientele sunt naturale si ca sunt prietenosi cu mediul.

Dintre produsele prezentate mai sus, preferatul meu este spray-ul gel cu vitamina E care e absolut genial in zilele toride, dar si sprayurile de corp si par care miros delicios.

Recomand cu mare drag sa incercati produsele lor! Eu astept colectiile de iarna si advent calendarele (sper sa pun si eu anul acesta mana pe unul de la ei).

Voi ati incercat produsele The Body Shop? Ce produs va face cu ochiul? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

38 thoughts on “Noutati colorate The Body Shop

  1. Gama cu rodie si red berries cred ca mi-ar placea mult 😀 Preferata mea insa ramane cea cu pumpkin. In fiecare an imi cumpar cate ceva: ba crema de maini, ba gelul de dus sau untul de corp. 😀
    Si abia astept si eu advent calendar-urile lor, sper sa nu fie sold out intr-o clipa.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.