Noutati si lansari de produse

Noile deodorante Nivea Fresh

Asa cum ne-au obisnuit, cei de la Nivea au lansat 3 deodorante noi din gama Fresh cu arome inedite: primul cu arome florale fine, al doilea cu note citrice energizante si al treilea cu parfum delicat de bumbac.

Nivea ne-a surprins in ultima perioada cu tot mai multe arome noi ale deodorantelor deja lansate pe piata. Imi place mult ideea aceasta de aroma noua, aroma care sa fie in tonul cu sezonul.

Acum putem sa ne bucuram de prospetimea delicata a parfumurilor inspirate de natura si de protectie eficienta pentru un timp indelungat cu noile deodorante Fresh! Formulele delicate nu irita pielea, se usuca rapid si te mentin fresh zi de zi, oriunde si oricand.

Deodorantul Fresh cu arome florale fine– are un miros senzual, aduce putin a parfum, confera o senzatie de prospetime si mirosul persista pe pielea mea. Imi plac notele sale florale si cu siguranta l-as recomanda femeilor senzuale, care cauta mereu aromele florale in orice produs.

Deodorantul Fresh cu note citrice energizante– miroase extra fresh, are o aroma placuta de lamaie verde si bergamota si il recomand femeilor care prefera aromele citrice.

Deodorant Fresh cu bumbac– inspirat de natura, are aroma de bumbac proaspat si cred ca este preferantul meu din cele 3.

Formula este delicata, sunt recomandate si pentru pielea sensibila, nu contin alcool etilic si confera protectie pe intreaga zi.

Am mai folosit deodorantele lor, imi plac mult aromele cu care relanseaza produsele, pentru mine functioneaza deodorantele, nu transpir, nu lasa urme albe pe haine si au o rezistenta puternica si indelungata pe pielea mea. Nu imi simt pielea iritata nici dupa epilare la folosirea lor si pot sa ma bucur de aromele fresh.

Ambalajele lor sunt simpatice foc, au 150 ml, capacul se poate inchide, perfect pentru calatorii, iar pretul lor e in jur de 17 lei. Le gasiti deja atat online, cat si in magazinele fizice.

Sunt curioasa daca voi ati incercat noile arome ale deodorantelor Nivea, din gama Fresh asa ca nu ezitati sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

Advertisement

32 thoughts on “Noile deodorante Nivea Fresh

  1. Nivea este brandul pe care îl știu și folosesc de … o viață. Întotdeauna am cel puțin un produs Nivea în casă, dar cu siguranță îl voi testa și pe acesta.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.