Noutati si lansari de produse

Aroma noua de la un parfum nou

S-a dat startul toamnei, asa ca m-am gandit sa imi schimb parfumul cu unul nou. Am descoperit noile parfumuri de pe Notino si m-am indragostit iremediabil de o aroma noua. Va povestesc in cele ce urmeaza despre ce este vorba.

Sunt genul de persoana care are in colectia sa cinci parfumuri, vorba aceea, putine dar bune. Pentru ca folosesc in fiecare sezon un parfum diferit, m-am gandit ca ar fi cazul sa incerc unul nou. Si nu am ales orice, ci noul parfum Ocean di Gioia de la Armani.

Parfumul este inspirat de natura, ocean, iar compozitia apei de parfum pentru femei, o descrie perfect, aducand un omagiu acestui element indispensabil. Daca simtiti o afinitate puternica fata de natura, fiecare parfumare va fi pentru voi, o experienta intensa.

Compozitia parfumului:

Debuteaza fermecator, cu un acord delicat de para, insotit de tonuri fresh. La scurt timp, parfumul este dominat de apa de iasomie, care aduce un plus de feminitate si sofisticare. Combinatia de lemn de santal cu mosc, confera bazei parfumului un caracter cremos, profund si delicat.

Povestea parfumului:

Parfumul Armani Ocean di Gioia a fost lansat in 2020, la aniversarea a 10 ani de la lansarea emblematicei ape de parfum Acqa di Gioia. Femeia pentru care a fost creat acest parfum este moderna, dinamica, cu spiritul liber si in deplina armonie cu natura.

Forma parfumului pastreaza marginile rotunjite, pe care le stiti deja, de la parfumul Armani Light di Gioia. Reflecta in continuare feminitatea naturala intr-un concept elegant si in acelasi timp modern.

Povestea mea insa, din spatele parfumului, este o poveste de dragoste, m-am indragostit de parfumul masculin Armani Acqua di Gio. Il am in colectie, il ador, il miros de fiecare data cand am ocazia, astfel ca am zis ca e momentul sa incerc ceva asemanator, de la acelasi brand, dar feminin si modern.

Pretul parfumului pe Notino incepe de la 209 lei variante 30ml si ajunge la 410 lei varianta de 100ml.

Inafara de parfumul acesta, vreau sa va mai recomand si noul parfum Lancome Idole L’Intense, un parfum cu note florale, intens aromat. L-am pus deja pe lista pentru urmatoarea achizitie.

Sunt tare curioasa care este parfumul vostru preferat in perioada aceasta si ce parere aveti despre noile parfumuri lansate, asa ca va astept in sectiunea de comentarii.

Kisses

32 thoughts on “Aroma noua de la un parfum nou

  1. SUnt pasionata de parfumuri, am o colectie maricica pot sa spun, din colectia aceasta Armani am ales Aqcua a fost cel mai….pe gustul meu…sa zic asa

    Like

  2. Acest parfum pare să miroasă foarte frumos. Am mai avut parfumuri de la acest brand și din gama asta și mi-au plăcut foarte mult.

    Like

  3. Nu l-am avut nici nu l-am testat nici pe acesta nici pe cel de la Lancom, insa cred ca m-ar atrage mai mult Lancom…sau amandoua sincer nici nu stiu

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.