Noutati si lansari de produse

Colectia de iarna The Body Shop

Recent s-a lansat colectia de iarna The Body Shop, iar pentru ca am primit si eu un coletel dragut cu noutatile lor, ma gandeam sa va povestesc si voua despre aceasta colectie.

Asa cum am mai mentionat in articolele trecute, produsele The Body Shop sunt vegane, facute din ingrediente naturale, iar colectiile lor sunt tare faine. Gasiti o multime de arome, iar in aceasta perioada puteti profita de 20% reducere la toate produsele (oferta valabila pana la data de 22 nov). Gasiti o multime de cadouri dragute pentru Craciun, pentru cei dragi, la preturi foarte bune.

In comparatie cu alte branduri, cei de la The Body Shop au reducere si la colectia de iarna, absolut toate produsele intra la reducere, inclusiv Advent Calendarele care sunt foarte frumoase. Va puteti bucura in fiecare zi din luna decembrie, pana in 24, de cate un produs.

Colectia de iarna vine cu trei arome noi: Warm Vanilla, Festive Berry, Winter Jasmine, toate au un miros placut, in ton cu perioada aceasta festiva, de iarna. Gasiti in aceasta colectie, din fiecare aroma urmatoarele produse: gel de dus, crema de maini, exfoliant pentru buze, exfoliant pentru corp, unt de corp, iaurt de corp, spray pentru corp, sapun solid si cateva accesorii. Merita sa profitati de reducerile din aceasta perioada si sa incercati produsele din aceasta colectie, promit ca o sa va placa.

In coletelul ce a venit din partea celor de la The Body Shop am gasit trei produse, din fiecare aroma cate unul.

  • Gelul de dus Jasmine Winter– contine extract de iasomie, curata pielea delicat si te invaluie intr-un miros festiv.
  • Iaurt de corp Festive Berry– cu aroma dulce-acrisoara de fructe de padure, contine ulei din seminte de merisor, unt de shea si lapte din migdale. Produsul se absoarbe instant in piele, chiar si pe pielea umeda, hidrateaza si hraneste.
  • Crema pentru maini Warm Vanilla– contine extract de vanilie, unt de shea si ulei de babassu, cu parfum cremos de vanilie, hidrateaza mainile si cuticulele. Are ambalajul perfect pentru a putea fi tinuta la indemana in fiecare moment.

Recomand cu mare drag sa incercati produsele lor si sa profitati de cei 20% reducere cat inca tine promotia. Coletele vin rapid, prin curier si sunt ambalate cu mare drag.

Voi ati incercat produse din colectia de iarna The Body Shop? Care dintre arome va atrage cel mai mult? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

43 thoughts on “Colectia de iarna The Body Shop

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.