Reviews

Roller facial- cum il folosim si ce beneficii are

De mult nu am vorbit despre ingrijirea tenului. Stiu ca e unul din subiectele voastre preferate, iar pentru ca ma gandesc de mult timp sa abordez subiectul roller facial, am decis ca acum e momentul oportun.

Intr-o epoca a gadgeturilor. un dispozitiv de masaj cu pietre semipretioase pare mai degraba un moft. Jad, cuart, opal, ametist, obsidian… ca si cum nu era suficienta dilema privind utilitatea unui roller de masaj facial, acum trebuie sa ne decidem si ce fel de piatra vrem sa aiba?! Dincolo de faptul ca e un gadget instagramabil si de valoarea lui, ce credeti ca justifica o astfel de investitie?

Folosite de secole in China pentru masajul pielii, au revenit in centrul atentiei datorita obsesiei recente, cea a “wellness-ului”, stiut drept practica traditionala din zona asiatica. In scurt timp, a devenit un fel de bagheta magica ce face ca intunecatele cearcane sa dispara, minunatele riduri sa fie netezite si aplicarea produselor sa fie mult mai usoara.

Sunt sigura ca nu toata lumea e convinsa de super-puterile acestor rollere faciale. Stimularea micro-circulatiei sanguine si drenajul limfatic se poate face si folosind degetele. Un cub de gheata inlocuieste cu succes si rollerul pus la rece in frigider, mai ales daca dupa se poate pune in paharul de cocktail, iar pentru aplicare produselor am folosit pana acum cu succes degetele.

Cum actioneaza mai exact aceste pietre semipretioase?

Fiecare piatra din care e facut rollerul facial are un rol precis, altul inafara de cel estetic. Producatorii de skin-rollere o confirma: de exemplu jasp-ul rosu ajuta la diminuarea petelor inchise, iar sodalitul albastru calmeaza inflamatiile. Rollerul cu cuart roz calmeaza pielea, iar jadul e folosit in mod traditional pentru lifting-ul pielii.

Chihlimbarul si ametistul sunt benefice contra acneei si infectii bacteriene, iar despre obsidianul negru se spune ca imbunatateste trasaturile faciale masculine.

Turcoazul este cea mai puternica dintre pietre.

Un lucru care nu trebuie ignorat este energia acestor pietre semipretioase. Fiecare luna a anului corespunde unei pietre (Ianuarie- Granat, Februarie – Ametist, Martie – Aqvamarin, Aprilie – Diamant (wow!), Mai – Smarald, Iunie – Perlă, Iulie – Rubin, August – Peridot, Septembrie – Safir, Octombrie – Opal, Noiembrie – Citrin, Decembrie – Topaz Albastru sau Turcoaz). In Tantra, cristalele sunt utilizate pentru a activa, echilibra si aplifica energia celor 7 chakre, iar in Feng-Shui sunt folosite pentru a imbunatati calitatea vietii prin plasarea lor in locuri strategice.

Nu sunteti inca decise?

Eu folosesc si recomand rollerul facial Crystallove Jade Roller, pe care l-am achizitionat in urma cu ceva timp de pe Notino. Are un pret bun, 125 RON, efectele de lifting ale jadului sunt cunoscute si apreciate.

Cum folosesc eu rollerul facial:

Cea mai buna intrebuintare a sa, dupa parerea mea, este la mastile faciale. Fie ele sub forma de material, fie ca necesita intindere produsul. In felul acesta te bucuri si de un masaj bine meritat.

Il mai folosesc cand aplic unele produse cum ar fi serum, creme, tot cu un masaj bland al fetei.

Rollerul facial se mai poate folosi si ca atare, fara aplicarea produselor, pur si simplu pentru a stimula micro-circulatie pielii si pentru masaj.

Voi ce parere aveti? Folositi un astfel de gadget? Astept cu mare interes comentariile voastre in sectiunea de comentarii.

Vin si cu o veste buna pentru voi, pe Notino aveti -15% reducere la brandurile selectate folosind codul: brands.

Kisses

Advertisement

35 thoughts on “Roller facial- cum il folosim si ce beneficii are

  1. Mi-am achiziționat și eu unul. Nu știi cât este originala piatra pentru ca a fost destul de ieftin.
    Înca nu l-am folosit. Articolul tău m-a lămurit în legătură cu folosirea corecta.

    Liked by 1 person

  2. Am primit un roller facial cadou de la prietena mea și de-atunci îl folosesc mereu.
    Îmi place ce face, este foarte eficient.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.