Reviews

Pixi Bodytreats with rose

De curand am primit noutatile Pixi cu trandafiri pentru ingrijirea corpului. Stiti ca ador trandafirul ca ingredient in produse, asa ca am fost mai mult decat incantata sa le incerc. M-am gandit ca e o idee buna sa va povestesc putin si voua despre ele.

Am incercat pana acum o multime de produse Pixi, in special produse de makeup si chiar eram curioasa de produsele lor de ingrijire pentru corp.

Ideea coletului PR a fost tare faina, produsele de corp au venit intr-un ghiozdanel potrivit pentru excursii si un mic portfard. Am primit trei produse de ingrijire pentru corp, mai exact un gel de dus crema, un scrub si o lotiune, toate cu miros fresh, de trandafir.

  • Rose body cleanser– imbogatit cu uleiuri florale, ajuta pielea sa se hidrateze si sa fie moale. Mai contine uleiuri citrice si lavanda. Nu contine parabeni, textura e ca un gel, curata bine si miroase senzational. Ambalajul are 200 ml si il puteti gasi aici.
  • Rose body polish– cu extract de fructe si acid lactic, scrubul de corp indeparteaza celulele moarte ale pielii. Este gentil cu pielea si nu o agreseaza in niciun fel. Particulele sunt fine, produsul miroase fresh si se poate folosi zilnic daca e nevoie. Are tot un ambalaj de 200 ml si il gasiti aici.
  • Rose body balm– cu unt de shea si ulei de macese, lotiunea de corp hidrateaza pielea. Are o textura fina, se absoarbe rapid in piele si are un miros foarte placut care se mentine in piele. O gasiti aici.

Produsele Pixi nu contin parabeni, nu sunt testate pe animale, ingredientele sunt safe, produsele sunt create cu scopul de a fi multifunctionale si de curand au implinit 20 de ani pe piata.

Gasiti produsele lor in Sephora, dar si pe site. Preturile mi se par rezonabile in comparatie cu calitatea produselor si merita sa le incercati.

Va recomand si gama lor cu vitamina C, pe tenul meu a functionat de minune, rujurile lor mate sunt foarte rezistente si se simt lejer pe buze, gelurile de curatare pentru ten iarasi sunt foarte blande. Nu cred ca a existat pana acum vreun produs de a ei care sa nu imi placa.

Sunt curioasa daca sunteti tentate sa incercati aceste produse pentru ingrijirea corpului cu trandafiri, asa ca astept parerea voastra in sectiunea de comentarii.

Kisses

30 thoughts on “Pixi Bodytreats with rose

  1. As vrea sa incerc produsele de la Pixi. Peste tot se aud doar cuvinte de lauda la adresa acestui brand. Imi place mult ambalajul. Verdele acesta fosforescent e de efect si iti atrage privirea asupra produsului

    Liked by 1 person

  2. Ma tenteaza sa incerc noile produse aparute de la Pixi. In trecut am incercat cateva din portofoliul lor si m-au cucerit.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.