Fashion

Rochita vaporoasa de vara Marie Zelie

Daca ma urmariti pe instagram probabil ati observat ca v-am invadat cu poze cu rochita superba de la Marie Zelie, in lanul de maci de langa casa noastra. Ba chiar am facut si cateva filmulete superbe, pe o vreme capricioasa (imediat dupa ce am terminat sedinta foto a pornit furtuna). M-am gandit ca e o idee grozava sa va povestesc putin despre acest brand si despre articolele pe care ei le confectioneaza.

Brandul Marie Zelie e polonez, conceptul lor e bazat pe feminitate si incearca sa il exprime prin toate articolele de pe site. Mi-a placut si motto-ul lor “Feminitate infasurata in calitate”, astfel ca materialele folosite sunt de inalta calitate si se simt minunat pe piele.

Articolele sunt confectionate local, incurajand astfel economia locala, fiind si asta o valoare pentru ei. Golul lor principal este sa promoveze articole frumoase si elegante care sa exprime feminitatea.

Daca aruncati un ochi pe site, veti gasi o multime de rochite cu printuri care mai de care, deosebite, rochite in principiu midii, elegante, vaporoase, intr-o sumedenie de modele. Mai puteti opta si pentru fustele si camasile lor foarte chic.

Asa cum am mentionat, materialele folosite sunt de inalta calitate, naturale si se simt tare bine pe piele. Sunt soft la atingere, se spala usor si se calca rapid.

Pentru aceasta colaborare am ales un model tare simpatic (zic eu), o rochita midi, alba, cu print floral, simplu si elegant. Am ramas placut surprinsa de la rapiditatea cu care a ajuns coletul in Romania (Fan Curier), pana la calitatea materialului si cum se simte imbracata rochita.

Rochita are un croi simplu si elegant, maneci scurte, putin stransa in talie si vaporoasa in partea de jos. Nu e transparenta absolut deloc, ba chiar are si o mini-jupa sub ea. O gasiti aici daca sunteti interesate.

Pentru niste poze in lanul cu maci, am asortat-o cu o pereche de adidasi albi, o palarie si niste cercei frumosi albastrii. Mi se pare ca pozele au iesit splendide si am facut o multime, pe care inca nu am apucat sa le postez pe instagram.

Rochita poate fi asortata si cu o pereche de sandale cu toc, e potrivita chiar pentru a fi purtata la un eveniment de zi, un eveniment casual, poate o aniversare, un cadru mai restrans in familie sau chiar un cocktail party.

Recunosc ca mi-a fost extrem de greu sa aleg aceasta rochita din multitudinea de pe site, iar dupa ce am parcurs de minim 3x toate paginile, am hotarat aproape instinctiv sa ma opresc la asta, ma defineste perfect. Exprim feminitate prin toti porii cand o port. Intotdeauna am avut impresia ca feminitatea, cel mai des e exprimata cu o astfel de rochita: midi, vaporoasa si eleganta.

Mi-am adaugat in wishlist inca cateva rochite pe care sa le achizitionez in viitor, atat cu model floral, cat si mai simple, in nuante calde de nude, bej, caramiziu.

Vin si cu o veste buna pentru voi. Marie Zelie in perioada aceasta are reduceri tare faine pe site, asa ca va invit sa aruncati un ochi, poate va ramane gandul la ceva.

Ce ziceti de rochita mea?! Nu-i asa ca ma caracterizeaza? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

28 thoughts on “Rochita vaporoasa de vara Marie Zelie

  1. Ce frumos este modelul ti se potriveste manusa mai ales asa in lanul cu maci…. Imi plac rochitele de acest tip, caut si eu vreo 2 deosebite. ^_^

    Liked by 1 person

  2. Ador rochiile, iar în ultima vreme caut mereu pentru fiecare anotimp. Vreau să mă bucur de ele, de culori, de materiale. Alegrea ta este minunată, să o porți cu drag!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.