Reviews

Black Friday la Notino

Iata ca a venit si perioada aceea din an cand toate site-urile au reduceri de Black Friday, inclusiv unul din site-urile mele preferate, Notino. M-am gandit sa vin in ajutorul vostru cu cateva recomandari de produse si am sa fiu subiectiva azi si am sa va prezint chiar produsele mele preferate din ultima perioada.

Anul acesta Black Friday la Notino este pe 26 noiembrie. Insa, pana atunci, va puteti bucura din timp de reduceri la cele mai bune parfumuri si produse cosmetice. Incepand de luni, 8 noiembrie si pana pe 28 noiembrie puteti alege dintr-o varietate mare de produse, de la diverse branduri, la preturi foarte bune.

Mie, perioada aceasta de Black Friday imi place tare mult. Mereu imi aleg cu grija dinainte produsele, le pun pe wishlist, iar cand ziua de Black Friday soseste, le pun rapid in cos, astfel ca am siguranta ca inca le gasesc in stoc. Va invit sa va faceti si voi wishlistul pe Notino din timp, pentru a nu va stresa in ziua respectiva cu alesul produselor.

Asa cum am mentionat anterior, azi vreau sa vin in ajutorul vostru cu cateva recomandari faine de produse pe care eu le folosesc si care imi plac tare mult.

  • Fondul de ten Matte & Poreless Maybelline– este preferatul meu de mai bine de 2 ani. Este un fond de ten lejer, nu incarca tenul, confera pielii un aspect natural si este foarte rezistent. Contine particule de micro-pudra care absorb luciul si micsoreaza vizibilitatea porilor. Are un pret bun si clar face parte din categoria ieftin si bun.
  • Paleta de iluminatoare Choose your Glow de la Essence- o aveam pe lista de mult timp si tare m-am bucurat cand am achizitionat-o. Multumita celor 3 nuante iluminatoare, va puteti crea propria stralucire. Cea mai subtila nuanta creeaza un aspect natural de zi cu zi, in timp ce nuanta brozanta este ideala pentru obraji, oferind o stralucire uimitoare. Al treilea iluminator, cel mai intens din paleta, este absolut esential pentru machiajul de petreceri. Ma ajuta foarte mult si faptul ca paleta are 3 nuante, e numai buna de luat in calatorii. La fel ca fondul de ten, are un pret foarte bun.
  • Rujurile mate SuperStay Matte Ink Coffee edition de la Maybelline- sunt perfete pentru toamna aceasta. Dupa parerea mea, sunt cele mai rezistente rujuri lichide mate, iar datorita aplicatorului sau special, se aplica usor si cu mare precizie. Nuanta pe care o am eu este 265 Caramel Collector si e una dintre preferatele mele pentru toama aceasta. Daca nu ati incercat rujurile acestea mate, trebuie neaparat sa o faceti. In ton cu celelalte produse, tot din categoria ieftin si bun e si acest ruj.
  • Parfumul Armani Acqua di Gioia– este acvatic fresh, pentru femeile deschise si optimiste. In compozitia parfumului se gaseste menta zdrobita si lamai Primo Fiore Femminello din Calabria. Compozitia migreaza spre inima florala, cu note de iasomie, de bujori si de piper roz. Notele de lemn de cedru si labdanum fiind completate de un accent de zahar brun. Daca sunteti fane parfumuri Armani, va recomand sa il incercati si pe acesta.

As putea sa va mai las zeci de recomandari, dar am zis sa includ in aceasta lista doar cele pe care le ador in momentul de fata si pentru ca m-am gandit la bugetul vostru, chiar cred ca am ales niste produse accesibile. Iar cu reducerile de Black Friday, cu siguranta le veti gasi la preturi si mai mici.

Sunt tare curioasa voi ce aveti pe lista asa ca nu ezitati sa imi raspundeti mai jos, in sectiunea de comentarii.

Kisses

30 thoughts on “Black Friday la Notino

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.