Jurnal de ganduri

Epilarea definitiva- pentru ca meriti!

Am cochetat cu ideea epilarii definitive cativa ani inainte sa prind curaj. Am citit diverse informatii, am ascultat pareri si recomandari si am cautat un salon care sa aiba si preturi ok, dar sa fie si aproape de zona unde locuiesc sau de zona unde lucrez. Asa am gasit Eva Salon, pe piata din 2011, cu o retea extinsa in 10 orase din Romania, 11 locatii unde se presteaza servicii de epilare definitiva, cu peste 30 000 de cliente, cu personal foarte misto si cu preturi accesibile. Sunt la penultima sedinta de epilare definitiva, sunt mai mult decat incantata de rezultate, asa ca m-am gandit sa ofer cateva informatii si sa scriu despre experienta mea in cele ce urmeaza.

Despre epilarea definitiva:

Epilarea definitiva Laser si epilarea definitiva IPL sunt metode de epilare progresiv definitiva cu lumina pulsata din ce in ce mai folosite de milioane de femei moderne din intreaga lume. Acesta solutie ofera foarte multe avantaje si este o metoda ce ajuta si la tratarea foliculitei. Se poate descrie ca fiind sigura, eficienta, confortabila si accesibila.

In urma unei sedinte de epilare definitva foliculii pilosi aflati in faza de crestere sunt eliminati si urmeaza sa cada intr-un interval de 10-15 zile. Aproximativ 20% din parul nedorit este eliminat inca de la prima sedinta. Epilarea definitiva Laser & IPL este tratamentul prin care clientele pot obtine distrugerea permanenta a foliculilor de par, in procent de 90-95% pentru femei si 75%-90% pentru barbaţt, cu variatii pentru fiecare zona a corpului. Nu se poate obtine disparitia tuturor firelor de par. Firele ramase dupa ciclul de sedinte de tratament de epilare definitiva vor deveni foarte subtri si depigmentate, avand un aspect usor asemanator cu velus-ul („puful”). Rezultatele depind de: varsta, grosimea parului, adancimea la care sunt radacinile, tipul de piele, numarul de tratamente de epilare definitiva. Trebuie sa avem in vedere ca persoanele ce au tulburari hormonale o sa aiba nevoie de sedinte de intretinere mult mai dese, mai ales in zona fetei, unde firele de par sunt mult mai subtiri si zona este puternic vascularizata.

Despre experienta mea:

Pentru mine epilarea in sine e un proces lung, greu si anevoios. Pentru ca majoritatea sedintelor mele de epilare constau in lama, o data la 2-3 zile, am zis ca e momentul sa pun stop si sa ma reprofilez. Am inceput cu zona ce mai importanta dupa parerea mea, zona inghinala si perineu. Am facut prima sedinta de epilare in august 2021 (apropo prima sedinta e 50% gratuit) si am continuat cu sedintele o data la 4 saptamani. Incepand cu sedinta a 6 a am hotarat, sa facem sedintele o data la 6 saptamani.

Ca sa va povestesc putin din experienta mea, eu la prima sedinta am mers fara asteptari, in schimb aveam cateva informatii despre ce urmeaza sa se intample, asa ca nu am fost deloc surprinsa cand am inceput sedinta ca zona inghinala e putin sensibila si am simtit cateva piscaturi (nimic de speriat, totul decurge rapid, in jur de 15 min tine sedinta). Am avut cele mai bune rezultate inca de la prima sedinta (parul a crescut extrem de greu, mult mai rar, fiind nevoie doar de 2 epilari intre prima si a doua sedinta). Asta m-a determinat sa continui cu sedintele, am fost foarte increzatoare si rezultatele sunt din ce in ce mai bune. In momentul de fata e suficienta o singura epilare si aceea inainte sa merg la sedinta de epilare definitiva.

Eu am optat pentru epilarea definitiva IPL si a functionat foarte bine. Voi opta pentru laser Dioda pentru sedintele de intretinere si daca totul functioneaza bine, urmatoarele zone: picioare si axile, le voi face tot cu laser Dioda.

Stiu ca este o investitie maricica, un abonament de 8 sedinte a costat undeva la 1100 lei, dar promit ca meritati, este o investitie in voi, in ceva ce nu veti regreta. Tot procesul va usureaza viata si rezultatele va vor da satisfactie.

Va las aici lista de oferte , poate sunteti curioase sa aruncati un ochi.

Pentru ca eu deja sunt clienta lor, daca va hotarati sa va alegeti un abonament, puteti sa ma contactati sa va recomand. Astfel voi veti beneficia de 20% reducere la prima achizitie, indiferent daca platiti in rate sau integral, chiar daca pretul e deja redus ;).

Sunt curioasa daca voi ati inceput sedintele de epilare definitiva sau daca e ceva la care va ganditi pentru viitor, asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

22 thoughts on “Epilarea definitiva- pentru ca meriti!

  1. Am inceput in decembrie epilarea definitiva, am avut rezultate de la prima sedinta, si continui sedintele la fiecare 2 luni, tare ma bucur ca am apelat la aceasta procedura.

    Liked by 1 person

  2. Eu încă nu am început, dar mă gândesc foarte serios la epilare definitivă. Mi se pare de mare ajutor, îmi dă încredere și libertate de mișcare. De asemenea îmi ia niște griji în plus.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.