Reviews

Curatenia cand avem animale de companie- aspiratorul Thomas Aqua+ Pet & Family

Daca sunteti proprietari de animalute de companie probabil stiti ca e important sa aveti un gadget bun pentru a putea face fata murdariei si a parului lasat in urma de animalute. Un astfel de gadget am descoperit si eu de curand, mai exact astazi vorbim despre aspiratorul Thomas Aqua+ Pet & Family, cu functie de aspirare si filtrare prin apa.

Noi il avem pe Ciuci de 1 an si stim deja cu ce vine la pachet un animal de companie: mizerie, urme de labute peste tot si mult par. Totul e frumos si dragut pana cand trebuie sa faci curatenie, sa aspiri covoarele, sa cureti canapeaua si sa strangi parul din toate colturile. In acest scop, testez de ceva vreme aspiratorul Thomas Aqua+ Pet & Family, cu functie de aspirare si filtrare prin apa, creat special pentru proprietarii de animale si pentru familii cu copii.

Aspiratorul are o capacitate mare de actiune, de 11 m, o putere mare a motorului, control electronic al puterii de aspirare cu ajutorul butonului ECO control si inca 2 trepte min si max. Puterea de aspirare continua duce la performante ridicate atunci cand vine vorba de curatarea covorului sau a parchetului.

Aspiratorul dispune de 2 metode de colectare a mizeriei: prima, prin filtru de apa Aqua+, particulele de praf aspirate sunt retinute in interiorul recipientului cu apa AQUA+, astfel se retine orice urma de praf aspirata de pe covor, de asemenea vine prevazut si cu un filtru suplimentar care stopeaza orice urma de praf care ar putea sa treaca de sistemul de filtrare AQUA+, iar aerul degajat este curat, proaspat, FRESH; a doua metoda se face cu ajutorul unui sac traditional care vine la pachet si cu un suport pentru a fixa sacul usor si rapid.

Metoda mea preferata este cea prin filtru de apa Aqua+. Recipientul se umple cu apa, circa 1l si este gata de actiune. Mizeria se colecteaza in acest recipient cu apa, astfel ca scapam si de praful din aspirator.

Aspiratorul este potrivit atat pentru aspirarea lichidelor cat si pentru a spala suprafetele murdare cu duza aferenta, cum ar fi tapiteria masinii, canapele, parchet, etc. Pentru petele profunde aspiratorul THOMAS PET&FAMILY vine in pachet cu o duza special conceputa pentru a curata si improspata suprafata aspirata cu ajutorul functiei de injectie-extractie.

Aparatul vine prevazut cu duze special concepute pentru aspirarea cu succes a parului de animale, de pe mocheta, covor, parchet, canapele, etc. Debit constant, curata cu succes orice urma de par de animale. Foloseste o tehnologie avansata pentru curatarea tapiteriei, podelelor si covoarelor si un sistem inovator de filtrare prin apa AQUA+.

Aspiratorul vine la pachet cu 7 accesorii, 7 capete: o perie rotativa, o perie mica pentru parul de animale, un capat mare pentru aspirare cu furtun lung, 2 capete pentru spalare cu functie de injectie si extractie a apei, un capat lung pentru zonele mai greu accesibile si inca un capat pentru par si alte tipuri de mizerie.

Am testat toate cele 7 capete, mi-a placut extrem de mult peria rotativa cu care am reusit sa curat parul de pe covor, peria mica cu functie de injectie si extractie a apei cu care am curatat canapeaua si tapiteria scaunelor si capatul lung, cu care am curatat toate colturile din casa. Per total a fost o experienta placuta si sunt placut surprinsa de acest gadget.

De cand am descoperit aspiratorul Thomas Aqua+ Pet & Family, curatenia a devenit mai usoara si tot procesul mult mai placut. Mirosul lasat in casa dupa aspirare e super fresh si recipientul unde se colecteaza mizeria se spala foarte usor. Adio praf si metode ineficiente de de colectare a mizeriei!

Mai jos puteti urmari si videoclipul pe care l-am realizat, cu cadre din procesul de curatenie, cu before & after.

Iar daca v-ati hotarat ca acest gadget este potrivit pentru voi si familia voastra, il puteti achizitiona de aici.

Cum vi se pare aspiratorul? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

Advertisement

28 thoughts on “Curatenia cand avem animale de companie- aspiratorul Thomas Aqua+ Pet & Family

  1. Ne-am luat si noi un aspirator in urma cu ceva ani si sunt tare multumita de el, sincer, nu l-as schimba pe nimic și curatenia cu el e o placere.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.