Noutati si lansari de produse

S-a deschis magazinul Viorica in mall Afi Cotroceni

Daca ma urmariti pe instagram probabil ati vazut story-urile mele legate de magazinul Viorica care s-a deschis in mall Afi Cotroceni. La invitatia acestora le-am facut o vizita si am postat o serie de cadre din incinta magazinului, care e unul tare chic. Am descoperit impreuna gamele de produse de ingrijire si noutatile, iar mai jos voiam sa va las cateva informatii utile.

Ce impresionanta este istoria brandului pe care am gasit-o la ei pe site. Tin neaparat sa va citez cateva in cele ce urmeaza.

Istoria brandului Viorica începe cu dezvoltarea industriei uleiurilor esențiale în Republica Moldova încă în anii ’50 ai secolului XX. Relieful și calitatea solului împreună cu clima blândă a regiunii au constituit condițiile perfecte pentru cultivarea plantelor aromatice de înaltă calitate pentru producerea de uleiuri esențiale, cum ar fi trandafirul, lavanda, salvia, menta, feniculul, irisul, și altele.

Până la începutul anilor ‘80, industria s-a dezvoltat prin crearea de mici gospodării unde se cultivau și prelucrau plante valoroase din punct de vedere al compoziției fitochimice. In 1980, la insistența și cererea lui Mihai Hîncu, Consiliul de Miniștri al URSS a luat decizia istorică de a construi fabrica de parfumuri și cosmetice Viorica în municipiul Chișinău.

Compania Viorica și-a început activitatea în ziua de 12 mai 1989. Echipamentele moderne importate din Germania garantau produse de înaltă calitate și o mare capacitate de producție. În mai puțin de un an, Viorica a devenit unul dintre principalii furnizori de cosmetice, parfumuri, produse pentru uz casnic și de igienă din întreaga URSS.

Astăzi, Viorica este o companie modernă care produce cosmetice curate și inofensive bazate pe materii prime de origine vegetală, renunțând complet la utilizarea componentelor potential dăunătoare. Datorită echipei noastre științifice de biologi, fitochimiști și dermatologi, Viorica își dezvoltă în mod continuu propriile produse, dar și prin cooperarea activă cu laboratoarele de cercetare germane, elvețiene și spaniole.

Mie personal mi se pare o istorie a brandului tare interesanta si frumoasa si tare ma bucur ca au hotarat sa se lanseze si pe piata din Romania si mai ales sa isi deschida magazine in diverse puncte si locatii in care puteti merge sa aflati totul despre produsele lor.

Colaborez cu brandul de aproximativ 3 ani deja si cu toate astea reusesc mereu sa ma surprinda placut cu toate noutatile in materie de produse de ingrijire, parfumuri, iar mai nou am descoperit si colectia de uleiuri esentiale. Am incercat diferite game despre care v-am mai vorbit in trecut, produsul meu preferat ramanand crema ultrahidratanta cu ulei de samburi de dovleac si extract de castravete, perfecta pentru un ten lipsit de hidratare.

Sunt tare fericita sa va anunt ca s-a deschis un nou magazin Viorica in incinta mall-ului Afi Cotroceni, la parter. Magazinul e micut, cochet, dar gasiti produse din toate gamele la raft, inclusiv parfumuri care apropo, toata luna au reducere de -10%. Suna tentant, nu?

Mai am doua ponturi pentru voi: reducerea de -20% la achizitionarea a minim 3 produse Vie Hair si -20% la procurarea oricarui difuzor. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Am o serie de recomandari faine de la ei asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii ce produse va fac cu ochiul. Si nu uitati sa ii vizitati si in magazine, mereu o sa gasiti oferte pe placul vostru.

PS: Nu uitati sa ii urmariti si pe retelele de socializare pentru a fi la curent cu toate noutatile 😉 instagram, facebook.

Kisses

Advertisement

20 thoughts on “S-a deschis magazinul Viorica in mall Afi Cotroceni

  1. Ma bucur sa aud ca s-a redeschis magazinul! Chiar au produse faine la Viorica, mi-ar placea sa incerc si alte game de la ei, si parfumelele sunt tentante… ^_^

    Liked by 1 person

  2. Am aflat de acestă deschidere, deși nu am ajuns. Mai mult, nici nu am încercat niciunul din produsele Viorica. Am de mult timp în plan, sper să reușesc.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.