Reading Wonderland

BOOKAHOLIC – Dependenta de carti se trateaza cu… alte carti!#1

Secrete din trecut – Cathy Kelly

      La capitolul carti, am terminat o carte din colectia Chic numita Secrete din trecut de Cathy Kelly. Imi plac mult cartile din colectia Chic, sunt asa de girly, dar din punctul meu de vedere toate au o poveste nemapomenita.
Nu vreau sa dau multe spoilere deoarece sunt sigura ca multi dintre voi prefera sa descopere singuri intriga povestilor. Pe scurt doar am sa relatez putin despre ce e cartea ca sa va conving ca merita citita.

Secrete din trecut este o carte emotionanta, mie personal mi-a dat putin de gandit si cu cat o rasfoiam, cu atat imi doream mai mult sa ajung la final sa descopar secretele ascunse. Scenariile sunt concepute in asa maniera incat sa iti transmita acea emotie si sa te faca sa iti imaginezi ce urmeaza in continuare.
Sunt relatate in paralel 3 povesti, actiunea petrecandu-se pe Summer Street, iar cele 3 personaje principale sunt: 💙Faith, o mama care si-a crescut singura fiica, pe Amber, inspaimantata ca fiica ei va repeta greselile acesteia si va renunta la colegiu si la viitorul ei pentru un baiat. Aceasta va incerca cu orice pret sa o opreasca, dar mai intai va trebui sa isi recunoasca propriile greseli facute in tinerete. 💚Maggie Maguire, o femeie interesanta care sfarseste o relatie nefasta si decide sa se intoarca acasa la mama ei care e bolnava, insa, orasul in care crescuse ii aminteste de problemele din trecut care necesita rezolvare, astfel parcurge o etapa grea si definitoare pentru ea ca persoana (sa treci peste probleme din trecut uneori e mai greu decat pare). 💛Christie Devlin, o doamna blanda si inteleapta care poate sa vada in inimile oamenilor si sa le citeasca viitorul, dar din pacate nu poate face acelasi lucru si pentru persoanele dragi din viata ei. Va fi nevoita sa se confrunte cu o iubire din trecut, un secret care a lasat urme adanci si care ameninta sa-i destrame familia.
Morala acestei carti pare a fi destul de simpla. Daca tii un secret prea mult timp iti faci rau si tie si celor din jurul tau, iar toata lumea stie ca un secret nu poate fi ascuns o vesnicie. So… no more secrets! 😏


            Dintre cei care ati citit deja cartea, cum vi s-a parut? Ce alte carti imi recomandati? 
Advertisement

One thought on “BOOKAHOLIC – Dependenta de carti se trateaza cu… alte carti!#1

  1. În urmă cu câțiva ani, am citit multe cărți din categoria chick lit. Sunt super amuzante, relaxante și ușurele. Potrivite pentru vacanță.
    De circa 2-3 ani, prefer cărțile cu subiecte mai grele, de impact. Dar am momente când mă întorc la cărți ușurele ca să mă relaxez un pic între două cărți mai grele.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.