My happy place. Bucharest

Good food, good friends and good times.

In aceasta sectiune a paginii mele m-am gandit sa va iau cu mine in excursie prin orasul meu si sa va prezint locurile mele preferate, aici incadrandu-se absolut orice mi-a placut sau mi-a lasat o amintire frumoasa, un gand bun (restaurante, pub-uri, strazi, parcuri, etc).
     Si am sa incep cu unul din restaurantele mele de suflet: Trattoria la Famiglia, locul unde ma intorc mereu cu placere. 

      O sa vedeti ca in Bucuresti sunt o multime de Trattorii la tot pasul, dar acesta e unul special, cel putin pentru mine. Pe langa faptul ca am amintiri frumoase aici, imi place locatia lui, in centru, pe o straduta laturalnica superba, chiar in spatele Atheneului, ocupand un spatiu destul de mic la demisolul unei cladiri vechi.

 Dupa parerea mea, vara e sezonul perfect sa faci o vizita acestui restaurant simpatic care btw e italienesc. Nu va asteptati, nu?! 😄Vara au o terasa superba in fata pe trotuarul largit, umbrit de niste umbrelute, iar daca va ganditi sa treceti mai pe seara, nu e nici o problema deoarece va asteapta niste paturici calduroase puse la dispozitia voastra, toate acestea gandite pentru relaxarea si bunastarea clientului. In interior va spun sincer ca nu am intrat, dar pot banui ca spatiul e la fel de cozy si primitor.
    Sa trecem la partea importanta, meniul. Yummy, mancare italieneasca, recomand pizza Quatro Formaggi, foarte delicioasa servita proaspata, nu reincalzita; pastele la fel de bune, portia putin cam mica, dupa parerea prietenului meu, dar asta probabil si pentru ca mai furam eu cate o imbucatura de la el 😄. Un alt deliciu e limonada cu miere care e mereu preparata perfect, nici prea dulce, nici prea acrisoara, just perfect. 


   La capitolul preturi, pot sa spun ca nu sunt foarte mici, insa pentru o zona turistica si fiind locatia in centru se accepta. Pe timp de vara e mereu plin, dovada ca e un local bun. Ospatarii sunt simpatici si ospitalieri, patronul localului fiind mereu prezent, l-am zarit chiar servind clientilor si mereu o face cu zambetul pe buze.      
     So, sper ca v-am convins ca merita cel putin o data sa treceti pe acolo 😉.

 

 

  Dintre cei care ati fost deja, cum vi s-a parut localul? Ce alte restaurante imi recomandati?

Va pup 💜

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.