Jurnal de ganduri

Toamna are cele mai frumoase peisaje

Doar mie mi se pare ca toamna are cele mai frumoase peisaje? Am calatorit recent cu masina de la Bucuresti la Satu Mare, iar in drumul meu am vazut atat de multe peisaje minunate cu culori aramii, cer albastru, ceata, frunze si copaci imbracati in vesminte de toamna.Daca ma urmariti deja de ceva timp, stiti ca ador sa fac fotografii, in special fotografii cu diverse peisaje. Chiar daca instagramul meu e mai mult pe partea de beauty, mereu strecor si cateva poze cu peisaje/locatii superbe pe care le intalnesc in drumul meu.

Despre calatoria de la Bucuresti la Satu Mare pot doar sa va zic ca e superba, linistita si relaxanta de fiecare data si in ultima perioada prefer sa merg cu masina decat avionul. Chiar daca fac mult mai multe ore pe masina, peisajele de pe drum imi dau mereu o stare de bine.

Am intotdeauna pregatite cu mine aparatele foto, bateriile incarcate full, plus una de rezerva just in case si minim 2 carduri de memorie.

Anotimpul toamna mereu a fost preferatul meu, iar cele 10 motive pentru care iubesc toamna le gasiti aici. Bineinteles ca sunt mai mult de 10, dar le-am scris pe cele mai importante.

Pornind la drum dimineata, pe valea Oltului s-a lasat ceata, iar pozele mele au iesit atat de bine ca nu mi-a venit sa cred.

Cu cea mai mare sinceritate va spun ca Romania noastra are atatea locuri minunate, peisaje de poveste si chiar nu ii inteleg pe oamenii care spun ca suntem o tara saraca in peisaje- nu e deloc adevarat. Tot ce trebuie sa faceti e sa iesiti la o plimbare si sa observati ca in jurul vostru mereu e un loc frumos.

Odata ajunsi in Satu Mare, am facut o vizita la bunici, iar Alex s-a gandit sa facem o sesiune de poze pe campie, asa ca mai jos va las cateva poze din aceasta mica excursie sa va delectati.IMG_20181008_085239_144[1]IMG_20181009_204439_332[1]DSC_0250IMG_0171IMG_0302DSC_0256DSC_0267DSC_0307DSC_0312DSC_0314DSC_0316DSC_0319DSC_0324

Voua va place toamna? Astept sa imi spuneti in comentarii 3 motive pentru care iubiti toamna.

Kisses

Advertisement

10 thoughts on “Toamna are cele mai frumoase peisaje

  1. Minunate pozele tale! Mie imi place fosnetul frunzelor sub picioare, culorile toamnei, mai ales la munte si mirosul ala de aer nici prea rece, nici prea cald, de dimineata.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.